Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megérkezett a Men of War: War Chest Edition [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megérkezett a Men of War: War Chest Edition
A sorozat két epizódja került a csomagba, amelyek minden kiegészítőjüket is megkapják.

167 levél
Válasz 19.03.22. 21:53 #5
AndrewT
A fejlesztők elég szorgalmasan tesznek közzé naplókat, és az ott olvasott ígéretek szerint lesz egyjátékos módja is:

"Singleplayer/co-op campaign. One at the start of Early Access and another at readiness. We create each mission in such a way that it can be played in cooperative mode with friends, and so that each player can choose which units to call and what to do, cause leftovers from the host’s table isn’t enough for true coop experience."
1952 levél
Válasz 19.03.22. 08:05 #4
GeryG
Már a SHoWW2 óta rajongója vagyok a sorozatnak, de őszintén szólva a Faces of War és az eredeti Men of War óta zéró igazi újítás kapott helyet, így a szememben az összes ezt követő Men of War: xxx rész inkább csak kiegészítőnek számít, mintsem teljes értékű folytatásnak. Sajnos az egész széria átment önismétlő rókabőrhúzogatásba...

Az Arénával meg csak annyi gondom van így előzetesen, hogy multi... de tény, nincs infóm hirtelen róla, hogy lesz-e benne bármilyen single rész. Nekem nem kenyerem a stratégiai multizás sajna...
167 levél
Válasz 19.03.22. 00:11 #3
AndrewT
@Wing: jogos, a Men of War kiegészítők a Digitalmindsoft nevéhez fűződnek, csak az alapjátékok (SHoWW2, FoW, Mow, S:A) a Best Way fejlesztései, a Soldiers: Arenát pedig ők maguk adják ki az eddigi szokásos partner 1C helyett. Ez az egybecsomagolt pakk így valóban csak a róka és az ő sokadik bőre.
4542 levél
Válasz 19.03.21. 23:12 #2
Wing
A kettőnek sok köze nincs egymáshoz, a Men of War-játékok fejlesztője és kiadója is más, mint az általam is várt Soldiers: Arénáé.
167 levél
Válasz 19.03.21. 17:45 #1
AndrewT
Ez gondolom arra is alkalmas, hogy addig se felejtsék el a Best Wayt, amíg a sokszor elhalasztott Soldiers: Arena (https://store.steampowered.com/app/421010/Soldiers_Arena/) végre valahára megjelenik.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.