25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Súlyos gondok a Red Dead Redemption 2 PC-s változatával [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Súlyos gondok a Red Dead Redemption 2 PC-s változatával
A szerencsésebbek csak fagyásokkal, összeomlásokkal, akadásokkal küzdenek, a pecheseknek el sem indul a játék.

Lacko
#68 Lacko [11514]
Na kicsit árnyalva a tegnapi hozzászólásom:
Szóval az szerintem továbbra sem okés, hogy minden új patch teljesen átállítja a beállításaimat. Viszont az nem volt igaz, hogy mindent low-ra tett, mert valamiért a texture quality-t felhúzta ultrára (why??? just why?!?!)
A másik, hogy annak viszont nagyon örülök, hogy ez a patch megoldotta a térképes problémámat. Pedig minden nap google-öztem rá és úgy tűnt, hogy egyedi a baj, mégis kijavították. Nagy könnyebbség, hogy végre tudom újra használni a térképet.
És az is tök szuper, hogy szaggatás sincs már jó ideje.

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.19. 16:03
Archanelion
#67 Archanelion [75]
Látom a Red Dead Redemption 2 gyengeségei eléggé felkapott téma mindenhol...

Jó játék nagyon bár még nem játszottam vele, viszont elég sok videót láttam róla hogy ezt leszűrjem. Csupán haragszom a Rockstarra, hogy ezt megmerik csinálni, de már a GTA 4 óta...

Kiadnak valamit, ami félkésznek nevezhető, a maga fatális hibáival és gyengeségeivel, majd évekbe telik patchelni, hogy normálisnak mondható legyen. Hiába tesznek jó ételt az asztalra, ha maga az étel az romlott... Mindent úgy összecsapnak, tökmindegy hogy jó a játék, ha szánalmas hibái vannak. Ezért sem vettem meg. És a GTA V-t is hosszas évek után.

Vannak más fejlesztők is persze, akik félkész, vagy nem jól működő játékot adnak ki. Ilyen például az Unknown Worlds Games, és a számomra egyébként lenyűgöző, a top 10 of all time játékuk, a Subnautica.

De mit tett az Unknown Worlds Games annak érdekében, hogy ne haragudjon rá senki? Sőt! Inkább jófejnek tekintse őket. A játékot egészen addig, míg nem lett tökéletes, Early Access címke alá helyezte. Ezernyi helyre kiírta, hogy srácok, patch lesz ekkor akkor amakkor, és minden ígért patch tartalmas volt, és akkor érkeztek, amikorra ígérték. Nem hazudtak, nem akarták elhitetni veled, hogy te valami olyasmit vásárolsz meg, fizetsz teljes összeget, ami igazából félkész. Nem is fizettél teljes összeget, mert a játék ára emelkedett, amint kikerült a korai hozzáférésből. Én ezt nevezem prémium cég szintű hozzáállásnak. Sehol sem mérgelődött senki semmilyen bugokért, pedig higyjétek el, voltak abban is, nem is kevés, sőt, talán olykor még durvábbak is mint a Red Dead Redemption 2-ben. Valahogy mégis, az emberek nem írogattak. Talán azért, mert senki sem csalódott, mert mindenki tudta mire vállalkozik.

Ezt a prémium és őszinte hozzáállást hiányolom a játékfejlesztő cégek zöméből. Csak egy a probléma velük. Nyilván a Unknown Worlds Games-t is valamilyen szinten a marketing stratégiák irányítják. De valamilyen egészen más stratégiát alkalmaznak, mint a cégek túlnyomórésze. És ez pedig az őszinteség, ami megfizethetetlen. Az árképzésük is pompás. Itthon, ahol a játékok egyébként világ szinthez mérten is drágának minősülnek, még nálunk is olcsó volt a starting ára a szoftvernek. Hát még miután leesett az ára...

Szóval én majd akkor veszem meg, amikor veszik a fáradtságot, és kijavítják azokat a borzalmas hibákat, amik jelenleg vannak.... ¯\_(ツ)_/¯

Válasz erre

Lacko
#66 Lacko [11514]
Megjött az új frissítés... Megint leszedte a grafikát full low-ra. De most még a felbontást is! Ez nagyon nem vicces.

Válasz erre

Lacko
#65 Lacko [11514]
Ja hát biztos, hogy nem onnan fogja folytatni, ahol kifagyott. Mivel a fagyás az a játék számára is váratlan esemény, ezért nem tud előtte menteni.
Viszont te tudsz viszonylag sűrűn menteni és ajánlott is.
Lehet, hogy arra gondolsz, hogy a mentés nem onnan indul, ahol voltál? Mert ez igaz. Pl San Daniseben vagy, mentesz és ha visszatöltod, akkor valahol a külvárosban támasztod a falat. De ez kb az a hely, ahol voltál.

Egér: van a grafikai beállításoknál olyan, hogy mindig látszódjon az egér. Lehet, hogy csak azt kell kikapcsolnod. Nézz rá!
Nekem pont az a bajom, hogy amikor bemegyek a térképre, akkor ugyan látom az egeret, amit mozgatni is tudok, de ha ki akarok jelölni valamit, hogy oda vezessen el, akkor nem az egeremet veszi, hanem kb a képernyő közepét: azaz mintha a képernyő közepén lenne egy láthatatlan egér.
Így nem is tudok pontosan kijelölni és rohadt macera.

Válasz erre

Előzmény: KoKo 2019.11.17. 07:32
KoKo
#64 KoKo [4304]
Autosave már ki lett kapcsolva, de ekkor sem azon a helyen folytatótdik a kaland, ahol kifagyott a játék.

Beégett egér: az egér kurzor nem tűnik el a képernyő közepéről, többen is küzdenek ezzel, bár valahol azt olvastam, hogy ez epic store specifikus hiba..

No other way but down!

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.16. 15:49
Lacko
#63 Lacko [11514]
Kapcsold ki az autosave-et és akkor a te mentésedet tölti majd vissza.

Mit jelent a beégett egér?

Válasz erre

Előzmény: KoKo 2019.11.16. 09:30
KoKo
#62 KoKo [4304]
Sajnos az új javítás sem oldotta meg a hibaüzenet nélküli összeomlásokat, tegnap legalább 3-4 alkalommal kidobott... Teljesen véletlenszerűen, ráadásul hiába mentem el, nem onnan tölti vissza,a hol én utoljára mentettem.

Plusz a beégő egér kurzor is idegesít, hiába raktam fel az ajánlott Win 10 frissítést..., kezd bosszantani a dolog, pláne úgy, hogy ritkán veszek ennyiért játékot..

No other way but down!

Válasz erre

Gump
#61 Gump [5425]
Na megnéztem, és fejből próbáltam visszaállítani mindent. Voltak eltérések.
Összenéztem a neten talált parser alapján minden játékból módosítható beállítás értéke egyezik, úgyhogy ami nem stimmel, az nem állítható programon belül.
Látszik, hogy több helyen is visszább vettek.
beállítás, új érték, patch előtti érték
waterLightingQuality, Medium, Ultra
shadowParticleShadows, false, true
scatteringVolumeQuality, Medium, High
snowGlints, false, true
deepsurfaceQuality, Low, Ultra

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.15. 09:53
Gump
#60 Gump [5425]
Na, hát azonnal elkezdi a patch letöltését, amit meg lehet szakítani. Megtörtént. Kikapcsoltam az auto update-et. Aztán launcherből kilép, és vissza, és csak resume download van. Szóval buktam a patch kihagyását.
Akkor most nagy levegő és patch telepítés...

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.15. 09:53
Lacko
#59 Lacko [11514]
Hú az jó lenne. És ha rájössz, hogy mit állítottak még el, akkor majd írd meg.
Nyilván valamelyik opció eddig on volt és most off lett. Csak nem tudom melyik. Nem hiszem, hogy a high-tól elkalibrál a térkép.

Van az a második advanced szekció a beállításokban, amihez eddig sem nyúltam. De nekem gyanús, hogy ott lett elcseszve valami, mert a nem advanced részeket szinte biztosan ugyan arra állítottam vissza, mint ami volt.

Válasz erre

Előzmény: Gump 2019.11.15. 09:28
Gump
#58 Gump [5425]
Ja az rémlik, csak nem tudom elindul-e, ha nincs fent a legújabb. UBI-éknál vagy patchelsz, vagy nem játszol, de délután kipróbálom, köszi.
Ez a grafika lebutítás nem hangzik jól, de majd lementem az system.xml-t, aztán nézegetem, hogy miket állít el.

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.15. 09:08
Lacko
#57 Lacko [11514]
A lanucher settingsben van olyan, hogy auto update, ami mellöl ha kiszeded a pipát, akkor elvileg nem fogja updatelni a játékodat.

Én visszahúztam mindent High-ra (az volt előtte) és tényleg gyengébb, mint volt (de az akadás valóban megszűnt!).
De ki is egyeznék ezzel a grafikával, ha a térkép működne. De azt semennyire nem tudom megoldani, hogy ahova klikkelek oda vezesse az utat, ne a térkép másik felére. Tuti ez is egy graf beállítás miatt van, de nem tudom melyik. Kár, hogy nem csináltam screenshotot az eredeti beállításokról.
Nagyon idegesítő. Kb fejből kell odatalálnom mindenhova, mert a felvezető piros vonal használhatatlan. Rákerestem, de egyelőre nem találtam ezzel kapcsolatban semmit. Szóval vagy nagyon új a probléma, vagy totál egyedi.

Válasz erre

Előzmény: Gump 2019.11.15. 08:20
Gump
#56 Gump [5425]
Remekül megoldotta a problémákat a RS úgy látom. Olvasom másfelé is, hogy a grafikai beállításokat lenullázza, aztán visszaállítva sem olyan, mint előtte volt, mert az optimalizálás annyi náluk ezek szerint, hogy régi ultra > új ultra, és az új ettől jobban fut. Remek.
Ki lehet az update-et hagyatni valahogy? Tök jó nekem, ahogy eddig volt.

Válasz erre

KoKo
#55 KoKo [4304]
Szerencsére nálam nem jeletkezett az akadás probléma, csak az egér van és a hibaüzenet nélküli összeomlás, viszont a tegnapi javítás után játszottam két órát, és nem volt gond... Remélem nem kiabáltam el..

No other way but down!

Válasz erre

GeryG
#54 GeryG [2294]
És tényleg, nálam is! Ez nagyon gány... kezd a Rockstar már-már Bethesda szintre süllyedni...

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.14. 17:10
Lacko
#53 Lacko [11514]
Hát ez jó béna. Beállítottam a launcherben ezt a -cpu dolgot, de ettől tönkre ment a térkép: amikor kijelölök egy helyet, akkor fél képernyővel arréb lévő helyet jelöl ki. A grafika meg olyan lett, mint az Arma 2, hogy 25 m-nél távolabb a táj tükörszoft és semmi részletet (pl nyúl) nem látni. Tehát amikor először megjelenik a nyúl, akkor már olyan közel van, hogy menekül... Megnéztem a settingsben és MINDENT levett low-ra. Ennyit csinált a -cpu kapcsoló. Okosba megoldották a problémát.

Válasz erre

Skorpio90
#52 Skorpio90 [5506]
Köszi az infót, mindjárt csekkolom. Bár nem akarom elkiabálni, tegnapelőtt óta egyszer se állt meg a játék, pedig nem cisnáltam semmit máshogy, mint eddig.

Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

Válasz erre

Előzmény: ufodani 2019.11.13. 23:01
Lacko
#51 Lacko [11514]
Nem túl megnyugtató, hogy a Rockstar szerint csak a 4 és 6 magos prociknál jön elő ez a megállás. Az én 8 magosomnál is folyamatos a megállás. Sőt tegnap már nem csak idegesítő volt, hanem emiatt haltam meg: kiderült, hogy amíg áll a kép, addig a játék ideje telik (eddig azt hittem, hogy ilyenkor a teljes játék áll), és épp deadeye közben fagyott meg. Mikor feloldódott, már a core-om is lement nullára.

Jól értem a cikket, hogy a launcherben lesz állítható, hogy a procim hány magját használja? Azaz nem kell process lasso?

Válasz erre

Előzmény: ufodani 2019.11.13. 23:01
ufodani
#50 ufodani [17698]
aki még nem csekkolta

Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)

Válasz erre

Lacko
#49 Lacko [11514]
Én azért írtam ide, mert a problémám a "súlyos gond" kategória. Ígyekszem a játékmenettel kapcsolatos kérdéseimet a játék topikjába írni, de be kell vallanom, hogy azokat is inkább a PC specifikus ("PC-re is megjelenik az RDR2") topikba szoktam tenni. De ez jogos felvetés, oda fogom írni ezentúl a játékmenettel kapcsolatos kérdéseimet.

Válasz erre

Előzmény: RAI*DEN 2019.11.13. 08:27
jawsika
#48 jawsika [3865]
Egyrészt amit szbszig írt, másrészt viszont tényleg aggasztó, hogy 50 körül jár egy ilyen topic hsz-listája. Egész játékok nem kapnak manapság már ennyit.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: RAI*DEN 2019.11.13. 08:27
szbszig
#47 szbszig [33602]
Gondolom, azért, hogy itt maradjon a sok szar, a játék topikjában pedig csak a lényegi, illetve pozitív élmények legyenek. Vagy csak egyszerűen mindenki lusta átkattintani.

Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

Válasz erre

Előzmény: RAI*DEN 2019.11.13. 08:27
RAI*DEN
#46 RAI*DEN [3086]
Csak érdeklődnék, hogy az itt kialakult beszélgetést miért nem viszitek át a játék topicjába? Nem hiszem, hogy a hírhez tartozó topicot kéne erre fenntartani

Válasz erre

Lacko
#45 Lacko [11514]
Igen, de neked biztos 4 magos a CPU-d. Azt olvastam, hogy azoknak megoldja ez a mag kikapcsolás. De nekem 8 magos i7-em van és úgy lefagy az egész játék (csak kilőni lehet) ha kikapcsolok magokat, hogy csak na.
Ettől függetlenül process lasso-t még nem próbáltam, eddig csak kézzel kapcsoltam ki. Úgyhogy kösz az ötletet, kipróbálom azzal is.

Válasz erre

Előzmény: Skorpio90 2019.11.12. 20:59
GeryG
#44 GeryG [2294]
Így kell megfelelő statisztikát gyártani...

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.12. 17:32
Skorpio90
#43 Skorpio90 [5506]
Én most még annyira sem értem Kipróbáltam a process lassót, az nem segített. Kipróbáltam egy másik progit, ami szintén nem segített. Most megy a process lasso megint, és mat legalább 2 órát játszottam akadás nélkül.

Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.12. 17:32
Lacko
#42 Lacko [11514]
Annyira idegesítenek ezek az apró megállások a játékban, hogy ellátogattam a rockstar troubleshooting oldalára. Elolvastam a tippjeiket, de egyik sem segített. Viszont a lap alján nem lehet rákattintani a No-ra, hogy nem volt segítség. Csak a Yes-re. Ügyes!

Válasz erre

Dilizs
#41 Dilizs [3312]
Sziasztok!

Nekem nincs meg a game, de itt egy nagyon jó kis DigitalFoundy videó:

Red Dead Redemption 2 PC: Every Graphics Setting Tested + Xbox One X Comparison

MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4

Válasz erre

Gump
#40 Gump [5425]
Nálam dx12 szépen fut, nincs akadás, viszont 2-3 crash volt már. Vulkannal nem volt még, de az meg nagyon furán döcög, mikor shiftet nyomva tartom lovaglásnál és fordulok közben, ami eléggé kizökkent, és valahogy kevésbé érzem reszponzívnak az egészet dx12-höz viszonyítva.

Válasz erre

Skorpio90
#39 Skorpio90 [5506]
Nem értem. Megint rászántam egy kis időt, hogy a beállításokkal mahináljak, és végre sikerült úgy belőni, hogy szépen nézzen ki, és a silky smooth 60 fps is megvan... amikor épp nem áll le 5-6 másodpercekre. Kipróbáltam a process lasso nevű programot, amit redditen ajánlanak, de nem változtat semmin.

Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

Válasz erre

KoKo
#38 KoKo [4304]
A vicc az, hogy nálam amikor megy, akkor nincs se akadás, se FPS drop se semmi, 1-2 bug-ot találtam, de az pont a bóklászás közbeni embereket érintette. Viszont ha gondol egyet, akkor simán kilép...

No other way but down!

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.10. 17:39
KoKo
#37 KoKo [4304]
Köszi, ezt nézem majd, bár most csak ennyit írnak:

"Crash to desktop randomly in story mode & online.

No known fix yet"...

No other way but down!

Válasz erre

Előzmény: Skorpio90 2019.11.10. 12:37
Lacko
#36 Lacko [11514]
Én nem nagyon sietek a 2. részből továbbmenni. Élvezem az egészet. Mondjuk ennyit még nem pókereztem mint te, de pár menetet letoltam váltakozó szerencsével.
De szeretek vadászni és útközben az emberekkel beszélni, segíteni nekik.
Eleinte nagyon gyűlöltem az útonállókat, de már belejöttem és most már talált pénz minden rajtaütés.
Te melyik változatot vetted meg, mert nekem amit adtak a special miatt (Vulcan pisztoly meg a pump shotgun) bőven elég mindenre. Tutorialok segítségével megtaláltam még két eldugott fegyvert, de nem használom őket, mert ezek egyelőre a legjobbak és bőven elég.

Válasz erre

Előzmény: Skorpio90 2019.11.10. 12:37
Lacko
#35 Lacko [11514]
Nálam villogás nincs. A grafika gyönyörű. Csak ezek a rohadt elakadások. Viszont a küldetéseknél elakadás sincs. De ha szabadon poroszkálok a prérin, akkor elég idegesítően van. Még a táborban és a menüben is.
A proci mag kikapcsolás nálam minden esetben szétfagyást eredményez.

Ja és egyszer volt olyan, hogy a fegyverboltban amikor kértem a katalógust, akkor kivülről láttam magamat, ahogy nézegetem a katalógust, de nem dobta fel, hogy lapozhassam. És onnantól semmi nem segített. Nem lehetett kilépni. Nem fagyott le, dumált a boltos, de mivel nem jelent meg nekem a katalógus, ezért kilépni se tudtam belőle. Sajnos csak a process kilövése segített.

Válasz erre

Előzmény: KoKo 2019.11.09. 20:58
Skorpio90
#34 Skorpio90 [5506]
Tegnap este próbáltam, és az történt, amire számítottam. Két maggal kb. fele fps-sel megy, de a 3-4 másodperces megállások nem szűnnek meg. Mindegy, tegnap úgyis kb. egy órát pókereztem, és nagy nehezen elnyertem mind a négy kókler pénzét Nem nagyon haladok a sztorival, pedig kéne csinálni, mert egy csomó kontent így el van zárva. Ami nagyon fáj, hogy a lever action shotgunt nem tudom megvenni, pedig már pénz is lenne rá. Utánaolvastam, és kiderült, hogy csak az 5. fejezet körül lehet majd csak használni, az meg még hol van...

KoKo: Redditen nézelődj ebben a topicban, hátha.

Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

Válasz erre

Előzmény: GeryG 2019.11.07. 23:18
KoKo
#33 KoKo [4304]
Nálam nincs akadás, csak mielőtt összemolik és kilép? Ezt másnál nem csinálja? Villogó menü nálam is van, sőt az első frissítés előtt a menü pontok alig akarrtak betöltődni. Autosave-et kikapcsoltam, mert volt olyan hogy rám törtek és levadásztak..

No other way but down!

Válasz erre

Lacko
#32 Lacko [11514]
Kezd idegesíteni ez az állandó elakadás. A patch előtt sokkal ritkább volt. Most a tábori fahasogatás alatt 4-szer elakad 3 másodpercre.
A vinyó áll, semmi nem dolgozik. Már kikacsoltam az autosave-et, hátha az, de nem.

A legdurvább, hogy a menüben is csomószor jön ez az elakadás.

Válasz erre

jawsika
#31 jawsika [3865]
Ez jól hangzik, én is GTX970-essel fogom tolni. De egyre jobban kételkedek abban, hogy decemberben lesz ebből valami Steamen.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: VodevilX 2019.11.09. 10:43
VodevilX
#30 VodevilX [11345]
Igen, aztán aznap csak megnéztem azt a BIOS frissítést, és egyből jó lett..
Játékkal konkrétan nem sokat játszottam, de azért jócskán játszadoztam a beállításokkal, engem első körön az izgatott

DigitalFoundy első videója tegnap este felkerült
Red Dead Redemption 2 PC: What Does It Take To Run At 60fps?

Szóval ja, mikor azt mondja, hogy a konzolos játékban van ami a PC lownál is lejjebb van, akkor máris újra lehet gondolni, hogy most akkor hogy is van?
Bizony kegyetlen jól néz ki a játék még akkor is ha kb levittem low-ra, és az optimizálatlanságra is azt mondanám, hogy teljesen stabilan viselkedik, nem össze vissza.
Úgy láttam és is, amit a videó megerősített tegnap low-med-high ügyeskedéssel meg egy kicsi resolution downscaling 0.8-0.9 közt és meg is van a kb 60 fps a GTX970-el
Viszont, mint mondom látványra nem az a dolog jutna feltétlen egyből eszedbe, hogy ez most akkor low grafika.. amúgy normál 1080p-vel sem sűrűn ment 40 alá, inkább átlag 45 fps-re lőném .
Még az sem kizárt, hogy feltolom inkább ameddig megy és locked 30 mint konzolon, majd eldöntöm, csak előbb játszani kellene, hogy kiszabaduljak a világba ahol normálisan tudom tovább tesztelgetni Plusz nálam a Vulkan a nyerő, itt ott érezhetően jobb pár fps-el a DX12.
(Viszont de jó, hogy hirtelen felindulásból pont most újítottam a Ryzen procit és gyors RAM-ot, ezt leszámítva nem kell szégyenlősködnie ennek a 970nek, minden más akár idei játékban hatalmas a javulás)

Maga a játék ezt launcheres incidenst leszámítva teljesen hibátlanul megy, és a benchmark az jó pár órát ment meg az első 2 küldi. Egyetlen néha visszatérő problémát tapasztaltam, hogy néha eltűnik villog a képernyő fele mikor bemegyek a menübe.

“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.07. 08:16
Lacko
#29 Lacko [11514]
Na egy dolgot már biztosan javítottak a PC-s verzióban: kiszedték az infintie goldbar glitch-et...

Válasz erre

Ricsi1976
#28 Ricsi1976 [1871]
Tujátok az a szomorú, hogy van ilyen topic pedig a játék mocskos jó.

Válasz erre

KoKo
#27 KoKo [4304]
Sziasztok! Más is tapasztalt olyat, hogy a játék fogja magát és kilép. Egy social club-os hibaüzenet kíséretében, ami felajánlja, hogy indítsam újra csökkentett módban... Ez a patch miatt lehet, mert eddig nem volt ilyen problémám, bár még csak alig 8 órát raktam bele...

No other way but down!

Válasz erre

davkar9
#26 davkar9 [11297]
Az emberi hülyeségen mindig lehet. Napi szinten jön valami hír a "AAA" stúdiók/kiadók balfaszságáról (az ilyen pc portok) vagy szándékos szararcúságáról (mikrotranzakciók), ennek ellenére az emberek még mindig hajlandók hinni nekik. Ez akárhonnan is nézzük egy vállalhatatlan port. Lentebb volt szó róla, hogy azért ez nem egy első játékos indie stúdió és nem az első eset. Ennek ellenére mégis egy csomóan rányomtak a preorderre, ráadásul gondolom elég sokan a R* félkész szarán közvetlenül. Pénzt megkapták előre, majd valamikor játszhatóvá teszik a játékot. Következmény? Semmi, barikák minden alkalommal vevő lesznek erre. Akkor mégis miről beszélünk?

Mibe került volna megvárni a megjelenést? Kiderül ez a disznóság - mert ez most olyan, ami egyből kiderül, nem később betolt lootboxok szituáció - hoppá, akkor inkább várok. Egy hetet, hogy gatyába rázzák (kevés lesz szerintem), hónapot (steames release, talán? addigra már nem lesz gond), egy leárazást. PC-n úgy sejtem azért inkább olyanok veszik, akik direkt nem vettek konzolt/ra, mondván jön az majd később - még ha akkoriban még csak fel se merült ilyesmi. Ahhoz az időhöz képest +1 hónap én szerintem már semmi. Ha meg valaki annyira ki van éhezve az ilyen húzónév játékokra, akkor nem érdemes várni egy kérdőjeles minőségű pc portot (ha lesz egyáltalán, helló Uncharted!) hanem haladni kell a korral, aztán váltani konzolra.

Válasz erre

Előzmény: Gump 2019.11.08. 11:46
Peace
#25 Peace [27890]
Okés, írjál nyugodtan. Mondjuk addigra már jönnek újak. De amiben tudok, segítek. Én tavalyi modellt szerettem volna, de mire összejött a pénz, addigra kiárusították őket. Úgyhogy idei lett belőle.

Válasz erre

Előzmény: GeryG 2019.11.08. 12:04
GeryG
#24 GeryG [2294]
Igen, nálam Core:0-1-2-3 van, ebből a 2-3-at lőttem ki. Nem tudom, hogy nyolc magnál mi a helyzet. Esetleg érdemes lehet próbálgatni, hátha. Nekem fagyást még egyszer sem produkált a játék ettől függetlenül sem, de tudom, hogy az is gyakori jelenség másoknál...

Peace: Köszi, ha jövőre valamikor eljön az idő, akkor majd tuti, fogok kérdezni, mert én csak annyit értek hozzájuk, amennyit a szememmel látok: ez fényesebb, annak szebb a színe, ehhez meg van Magic Remote...

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.11.08. 12:01
Lacko
#23 Lacko [11514]
GeryG: kipróbáltam ezt a procis dolgot. Nekem ott felsorol 8 magot. Kiszedtem a pipákat az utolsó 4-ből (gondoltam, ha neked 4-ből 2 elég, akkor nekem 8-ből 4 lesz). Vissza akartam menni, de úgy szétfagyott hogy alig bírtam a windowsba visszajutni. Így kellett volna? Te is az utolsó két magot pipálod vissza?

Szerencsére volt mentés.
Soha többé nem bízom az automentésben, amikor egyszer útközben olyan sokan rámtámadtak, hogy nemcsak engem, de a lovamat is kinyírták. És amikor újraéledtem azonnal rámentett az automentés. Volt egy régebbi saját mentésem, de így két küldetést újra kellett csinálnom. Azóta elég sokszor mentek. Kicsit az akadásoktól is rettegek, de eddig azoknál még nem fagyott le, mindig visszatért az élet a játékba.

Válasz erre

Előzmény: GeryG 2019.11.07. 23:18
Gump
#22 Gump [5425]
Én is örülök, hogy ez téged szórakoztat.

Válasz erre

Előzmény: davkar9 2019.11.08. 10:00
Peace
#21 Peace [27890]
Na az a drágábbik sajna. Kérdezz majd nyugodtan, brutálisan kiokosítottam magam a júniusi vásárlás előtt.

Válasz erre

Előzmény: GeryG 2019.11.08. 10:23
GeryG
#20 GeryG [2294]
Én is nagyon... és addig még egy 4K TV-t is újítanom kell...

Válasz erre

Előzmény: Peace 2019.11.08. 09:38
davkar9
#19 davkar9 [11297]
Én örülök, hogy ennyien beszopták a hypepal és az észnélküli preorderezéssel jelentkeztek a bétatesztre a decemberi megjelenés előtt!

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.