Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Súlyos gondok a Red Dead Redemption 2 PC-s változatával [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Súlyos gondok a Red Dead Redemption 2 PC-s változatával
A szerencsésebbek csak fagyásokkal, összeomlásokkal, akadásokkal küzdenek, a pecheseknek el sem indul a játék.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2
A legutóbbi Red Dead Redemption 2 cikkek, hírek
11265 levél
Válasz 19.11.20. 07:45 #68
Lacko
Na kicsit árnyalva a tegnapi hozzászólásom:
Szóval az szerintem továbbra sem okés, hogy minden új patch teljesen átállítja a beállításaimat. Viszont az nem volt igaz, hogy mindent low-ra tett, mert valamiért a texture quality-t felhúzta ultrára (why??? just why?!?!)
A másik, hogy annak viszont nagyon örülök, hogy ez a patch megoldotta a térképes problémámat. Pedig minden nap google-öztem rá és úgy tűnt, hogy egyedi a baj, mégis kijavították. Nagy könnyebbség, hogy végre tudom újra használni a térképet.
És az is tök szuper, hogy szaggatás sincs már jó ideje.
75 levél
Válasz 19.11.19. 16:39 #67
Archanelion
Látom a Red Dead Redemption 2 gyengeségei eléggé felkapott téma mindenhol...

Jó játék nagyon bár még nem játszottam vele, viszont elég sok videót láttam róla hogy ezt leszűrjem. Csupán haragszom a Rockstarra, hogy ezt megmerik csinálni, de már a GTA 4 óta...

Kiadnak valamit, ami félkésznek nevezhető, a maga fatális hibáival és gyengeségeivel, majd évekbe telik patchelni, hogy normálisnak mondható legyen. Hiába tesznek jó ételt az asztalra, ha maga az étel az romlott... Mindent úgy összecsapnak, tökmindegy hogy jó a játék, ha szánalmas hibái vannak. Ezért sem vettem meg. És a GTA V-t is hosszas évek után.

Vannak más fejlesztők is persze, akik félkész, vagy nem jól működő játékot adnak ki. Ilyen például az Unknown Worlds Games, és a számomra egyébként lenyűgöző, a top 10 of all time játékuk, a Subnautica.

De mit tett az Unknown Worlds Games annak érdekében, hogy ne haragudjon rá senki? Sőt! Inkább jófejnek tekintse őket. A játékot egészen addig, míg nem lett tökéletes, Early Access címke alá helyezte. Ezernyi helyre kiírta, hogy srácok, patch lesz ekkor akkor amakkor, és minden ígért patch tartalmas volt, és akkor érkeztek, amikorra ígérték. Nem hazudtak, nem akarták elhitetni veled, hogy te valami olyasmit vásárolsz meg, fizetsz teljes összeget, ami igazából félkész. Nem is fizettél teljes összeget, mert a játék ára emelkedett, amint kikerült a korai hozzáférésből. Én ezt nevezem prémium cég szintű hozzáállásnak. Sehol sem mérgelődött senki semmilyen bugokért, pedig higyjétek el, voltak abban is, nem is kevés, sőt, talán olykor még durvábbak is mint a Red Dead Redemption 2-ben. Valahogy mégis, az emberek nem írogattak. Talán azért, mert senki sem csalódott, mert mindenki tudta mire vállalkozik.

Ezt a prémium és őszinte hozzáállást hiányolom a játékfejlesztő cégek zöméből. Csak egy a probléma velük. Nyilván a Unknown Worlds Games-t is valamilyen szinten a marketing stratégiák irányítják. De valamilyen egészen más stratégiát alkalmaznak, mint a cégek túlnyomórésze. És ez pedig az őszinteség, ami megfizethetetlen. Az árképzésük is pompás. Itthon, ahol a játékok egyébként világ szinthez mérten is drágának minősülnek, még nálunk is olcsó volt a starting ára a szoftvernek. Hát még miután leesett az ára...

Szóval én majd akkor veszem meg, amikor veszik a fáradtságot, és kijavítják azokat a borzalmas hibákat, amik jelenleg vannak.... ¯\_(ツ)_/¯
11265 levél
Válasz 19.11.19. 16:03 #66
Lacko
Megjött az új frissítés... Megint leszedte a grafikát full low-ra. De most még a felbontást is! Ez nagyon nem vicces.
11265 levél
Válasz 19.11.17. 08:49 #65
Lacko
Ja hát biztos, hogy nem onnan fogja folytatni, ahol kifagyott. Mivel a fagyás az a játék számára is váratlan esemény, ezért nem tud előtte menteni.
Viszont te tudsz viszonylag sűrűn menteni és ajánlott is.
Lehet, hogy arra gondolsz, hogy a mentés nem onnan indul, ahol voltál? Mert ez igaz. Pl San Daniseben vagy, mentesz és ha visszatöltod, akkor valahol a külvárosban támasztod a falat. De ez kb az a hely, ahol voltál.

Egér: van a grafikai beállításoknál olyan, hogy mindig látszódjon az egér. Lehet, hogy csak azt kell kikapcsolnod. Nézz rá!
Nekem pont az a bajom, hogy amikor bemegyek a térképre, akkor ugyan látom az egeret, amit mozgatni is tudok, de ha ki akarok jelölni valamit, hogy oda vezessen el, akkor nem az egeremet veszi, hanem kb a képernyő közepét: azaz mintha a képernyő közepén lenne egy láthatatlan egér.
Így nem is tudok pontosan kijelölni és rohadt macera.
4304 levél
Válasz 19.11.17. 07:32 #64
KoKo
Autosave már ki lett kapcsolva, de ekkor sem azon a helyen folytatótdik a kaland, ahol kifagyott a játék.

Beégett egér: az egér kurzor nem tűnik el a képernyő közepéről, többen is küzdenek ezzel, bár valahol azt olvastam, hogy ez epic store specifikus hiba..
No other way but down!
11265 levél
Válasz 19.11.16. 15:49 #63
Lacko
Kapcsold ki az autosave-et és akkor a te mentésedet tölti majd vissza.

Mit jelent a beégett egér?
4304 levél
Válasz 19.11.16. 09:30 #62
KoKo
Sajnos az új javítás sem oldotta meg a hibaüzenet nélküli összeomlásokat, tegnap legalább 3-4 alkalommal kidobott... Teljesen véletlenszerűen, ráadásul hiába mentem el, nem onnan tölti vissza,a hol én utoljára mentettem.

Plusz a beégő egér kurzor is idegesít, hiába raktam fel az ajánlott Win 10 frissítést..., kezd bosszantani a dolog, pláne úgy, hogy ritkán veszek ennyiért játékot..
No other way but down!
5209 levél
Válasz 19.11.15. 15:08 #61
Gump
Na megnéztem, és fejből próbáltam visszaállítani mindent. Voltak eltérések.
Összenéztem a neten talált parser alapján minden játékból módosítható beállítás értéke egyezik, úgyhogy ami nem stimmel, az nem állítható programon belül.
Látszik, hogy több helyen is visszább vettek.
beállítás, új érték, patch előtti érték
waterLightingQuality, Medium, Ultra
shadowParticleShadows, false, true
scatteringVolumeQuality, Medium, High
snowGlints, false, true
deepsurfaceQuality, Low, Ultra
5209 levél
Válasz 19.11.15. 14:37 #60
Gump
Na, hát azonnal elkezdi a patch letöltését, amit meg lehet szakítani. Megtörtént. Kikapcsoltam az auto update-et. Aztán launcherből kilép, és vissza, és csak resume download van. Szóval buktam a patch kihagyását.
Akkor most nagy levegő és patch telepítés...
11265 levél
Válasz 19.11.15. 09:53 #59
Lacko
Hú az jó lenne. És ha rájössz, hogy mit állítottak még el, akkor majd írd meg.
Nyilván valamelyik opció eddig on volt és most off lett. Csak nem tudom melyik. Nem hiszem, hogy a high-tól elkalibrál a térkép.

Van az a második advanced szekció a beállításokban, amihez eddig sem nyúltam. De nekem gyanús, hogy ott lett elcseszve valami, mert a nem advanced részeket szinte biztosan ugyan arra állítottam vissza, mint ami volt.
5209 levél
Válasz 19.11.15. 09:28 #58
Gump
Ja az rémlik, csak nem tudom elindul-e, ha nincs fent a legújabb. UBI-éknál vagy patchelsz, vagy nem játszol, de délután kipróbálom, köszi.
Ez a grafika lebutítás nem hangzik jól, de majd lementem az system.xml-t, aztán nézegetem, hogy miket állít el.
11265 levél
Válasz 19.11.15. 09:08 #57
Lacko
A lanucher settingsben van olyan, hogy auto update, ami mellöl ha kiszeded a pipát, akkor elvileg nem fogja updatelni a játékodat.

Én visszahúztam mindent High-ra (az volt előtte) és tényleg gyengébb, mint volt (de az akadás valóban megszűnt!).
De ki is egyeznék ezzel a grafikával, ha a térkép működne. De azt semennyire nem tudom megoldani, hogy ahova klikkelek oda vezesse az utat, ne a térkép másik felére. Tuti ez is egy graf beállítás miatt van, de nem tudom melyik. Kár, hogy nem csináltam screenshotot az eredeti beállításokról.
Nagyon idegesítő. Kb fejből kell odatalálnom mindenhova, mert a felvezető piros vonal használhatatlan. Rákerestem, de egyelőre nem találtam ezzel kapcsolatban semmit. Szóval vagy nagyon új a probléma, vagy totál egyedi.
5209 levél
Válasz 19.11.15. 08:20 #56
Gump
Remekül megoldotta a problémákat a RS úgy látom. Olvasom másfelé is, hogy a grafikai beállításokat lenullázza, aztán visszaállítva sem olyan, mint előtte volt, mert az optimalizálás annyi náluk ezek szerint, hogy régi ultra > új ultra, és az új ettől jobban fut. Remek.
Ki lehet az update-et hagyatni valahogy? Tök jó nekem, ahogy eddig volt.
4304 levél
Válasz 19.11.15. 07:56 #55
KoKo
Szerencsére nálam nem jeletkezett az akadás probléma, csak az egér van és a hibaüzenet nélküli összeomlás, viszont a tegnapi javítás után játszottam két órát, és nem volt gond... Remélem nem kiabáltam el..
No other way but down!
1943 levél
Válasz 19.11.14. 22:05 #54
GeryG
És tényleg, nálam is! Ez nagyon gány... kezd a Rockstar már-már Bethesda szintre süllyedni...
11265 levél
Válasz 19.11.14. 17:10 #53
Lacko
Hát ez jó béna. Beállítottam a launcherben ezt a -cpu dolgot, de ettől tönkre ment a térkép: amikor kijelölök egy helyet, akkor fél képernyővel arréb lévő helyet jelöl ki. A grafika meg olyan lett, mint az Arma 2, hogy 25 m-nél távolabb a táj tükörszoft és semmi részletet (pl nyúl) nem látni. Tehát amikor először megjelenik a nyúl, akkor már olyan közel van, hogy menekül... Megnéztem a settingsben és MINDENT levett low-ra. Ennyit csinált a -cpu kapcsoló. Okosba megoldották a problémát.
5384 levél
Válasz 19.11.14. 10:40 #52
Skorpio90
Köszi az infót, mindjárt csekkolom. Bár nem akarom elkiabálni, tegnapelőtt óta egyszer se állt meg a játék, pedig nem cisnáltam semmit máshogy, mint eddig.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
11265 levél
Válasz 19.11.14. 08:41 #51
Lacko
Nem túl megnyugtató, hogy a Rockstar szerint csak a 4 és 6 magos prociknál jön elő ez a megállás. Az én 8 magosomnál is folyamatos a megállás. Sőt tegnap már nem csak idegesítő volt, hanem emiatt haltam meg: kiderült, hogy amíg áll a kép, addig a játék ideje telik (eddig azt hittem, hogy ilyenkor a teljes játék áll), és épp deadeye közben fagyott meg. Mikor feloldódott, már a core-om is lement nullára.

Jól értem a cikket, hogy a launcherben lesz állítható, hogy a procim hány magját használja? Azaz nem kell process lasso?
16881 levél
Válasz 19.11.13. 23:01 #50
ufodani
aki még nem csekkolta
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
11265 levél
Válasz 19.11.13. 10:22 #49
Lacko
Én azért írtam ide, mert a problémám a "súlyos gond" kategória. Ígyekszem a játékmenettel kapcsolatos kérdéseimet a játék topikjába írni, de be kell vallanom, hogy azokat is inkább a PC specifikus ("PC-re is megjelenik az RDR2") topikba szoktam tenni. De ez jogos felvetés, oda fogom írni ezentúl a játékmenettel kapcsolatos kérdéseimet.
1819 levél
Válasz 19.11.13. 08:40 #48
jawsika
Egyrészt amit szbszig írt, másrészt viszont tényleg aggasztó, hogy 50 körül jár egy ilyen topic hsz-listája. Egész játékok nem kapnak manapság már ennyit.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
32691 levél
Válasz 19.11.13. 08:34 #47
szbszig
Gondolom, azért, hogy itt maradjon a sok szar, a játék topikjában pedig csak a lényegi, illetve pozitív élmények legyenek. Vagy csak egyszerűen mindenki lusta átkattintani.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
3045 levél
Válasz 19.11.13. 08:27 #46
RAI*DEN
Csak érdeklődnék, hogy az itt kialakult beszélgetést miért nem viszitek át a játék topicjába? Nem hiszem, hogy a hírhez tartozó topicot kéne erre fenntartani
11265 levél
Válasz 19.11.13. 07:50 #45
Lacko
Igen, de neked biztos 4 magos a CPU-d. Azt olvastam, hogy azoknak megoldja ez a mag kikapcsolás. De nekem 8 magos i7-em van és úgy lefagy az egész játék (csak kilőni lehet) ha kikapcsolok magokat, hogy csak na.
Ettől függetlenül process lasso-t még nem próbáltam, eddig csak kézzel kapcsoltam ki. Úgyhogy kösz az ötletet, kipróbálom azzal is.
1943 levél
Válasz 19.11.12. 22:10 #44
GeryG
Így kell megfelelő statisztikát gyártani...
5384 levél
Válasz 19.11.12. 20:59 #43
Skorpio90
Én most még annyira sem értem Kipróbáltam a process lassót, az nem segített. Kipróbáltam egy másik progit, ami szintén nem segített. Most megy a process lasso megint, és mat legalább 2 órát játszottam akadás nélkül.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
11265 levél
Válasz 19.11.12. 17:32 #42
Lacko
Annyira idegesítenek ezek az apró megállások a játékban, hogy ellátogattam a rockstar troubleshooting oldalára. Elolvastam a tippjeiket, de egyik sem segített. Viszont a lap alján nem lehet rákattintani a No-ra, hogy nem volt segítség. Csak a Yes-re. Ügyes!
3182 levél
Válasz 19.11.11. 19:18 #41
Dilizs
Sziasztok!

Nekem nincs meg a game, de itt egy nagyon jó kis DigitalFoundy videó:

Red Dead Redemption 2 PC: Every Graphics Setting Tested + Xbox One X Comparison
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4
5209 levél
Válasz 19.11.11. 17:32 #40
Gump
Nálam dx12 szépen fut, nincs akadás, viszont 2-3 crash volt már. Vulkannal nem volt még, de az meg nagyon furán döcög, mikor shiftet nyomva tartom lovaglásnál és fordulok közben, ami eléggé kizökkent, és valahogy kevésbé érzem reszponzívnak az egészet dx12-höz viszonyítva.
5384 levél
Válasz 19.11.11. 17:23 #39
Skorpio90
Nem értem. Megint rászántam egy kis időt, hogy a beállításokkal mahináljak, és végre sikerült úgy belőni, hogy szépen nézzen ki, és a silky smooth 60 fps is megvan... amikor épp nem áll le 5-6 másodpercekre. Kipróbáltam a process lasso nevű programot, amit redditen ajánlanak, de nem változtat semmin.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
4304 levél
Válasz 19.11.10. 18:12 #38
KoKo
A vicc az, hogy nálam amikor megy, akkor nincs se akadás, se FPS drop se semmi, 1-2 bug-ot találtam, de az pont a bóklászás közbeni embereket érintette. Viszont ha gondol egyet, akkor simán kilép...
No other way but down!
4304 levél
Válasz 19.11.10. 18:08 #37
KoKo
Köszi, ezt nézem majd, bár most csak ennyit írnak:

"Crash to desktop randomly in story mode & online.

No known fix yet"...
No other way but down!
11265 levél
Válasz 19.11.10. 17:43 #36
Lacko
Én nem nagyon sietek a 2. részből továbbmenni. Élvezem az egészet. Mondjuk ennyit még nem pókereztem mint te, de pár menetet letoltam váltakozó szerencsével.
De szeretek vadászni és útközben az emberekkel beszélni, segíteni nekik.
Eleinte nagyon gyűlöltem az útonállókat, de már belejöttem és most már talált pénz minden rajtaütés.
Te melyik változatot vetted meg, mert nekem amit adtak a special miatt (Vulcan pisztoly meg a pump shotgun) bőven elég mindenre. Tutorialok segítségével megtaláltam még két eldugott fegyvert, de nem használom őket, mert ezek egyelőre a legjobbak és bőven elég.
11265 levél
Válasz 19.11.10. 17:39 #35
Lacko
Nálam villogás nincs. A grafika gyönyörű. Csak ezek a rohadt elakadások. Viszont a küldetéseknél elakadás sincs. De ha szabadon poroszkálok a prérin, akkor elég idegesítően van. Még a táborban és a menüben is.
A proci mag kikapcsolás nálam minden esetben szétfagyást eredményez.

Ja és egyszer volt olyan, hogy a fegyverboltban amikor kértem a katalógust, akkor kivülről láttam magamat, ahogy nézegetem a katalógust, de nem dobta fel, hogy lapozhassam. És onnantól semmi nem segített. Nem lehetett kilépni. Nem fagyott le, dumált a boltos, de mivel nem jelent meg nekem a katalógus, ezért kilépni se tudtam belőle. Sajnos csak a process kilövése segített.
5384 levél
Válasz 19.11.10. 12:37 #34
Skorpio90
Tegnap este próbáltam, és az történt, amire számítottam. Két maggal kb. fele fps-sel megy, de a 3-4 másodperces megállások nem szűnnek meg. Mindegy, tegnap úgyis kb. egy órát pókereztem, és nagy nehezen elnyertem mind a négy kókler pénzét Nem nagyon haladok a sztorival, pedig kéne csinálni, mert egy csomó kontent így el van zárva. Ami nagyon fáj, hogy a lever action shotgunt nem tudom megvenni, pedig már pénz is lenne rá. Utánaolvastam, és kiderült, hogy csak az 5. fejezet körül lehet majd csak használni, az meg még hol van...

KoKo: Redditen nézelődj ebben a topicban, hátha.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
4304 levél
Válasz 19.11.09. 20:58 #33
KoKo
Nálam nincs akadás, csak mielőtt összemolik és kilép? Ezt másnál nem csinálja? Villogó menü nálam is van, sőt az első frissítés előtt a menü pontok alig akarrtak betöltődni. Autosave-et kikapcsoltam, mert volt olyan hogy rám törtek és levadásztak..
No other way but down!
11265 levél
Válasz 19.11.09. 14:15 #32
Lacko
Kezd idegesíteni ez az állandó elakadás. A patch előtt sokkal ritkább volt. Most a tábori fahasogatás alatt 4-szer elakad 3 másodpercre.
A vinyó áll, semmi nem dolgozik. Már kikacsoltam az autosave-et, hátha az, de nem.

A legdurvább, hogy a menüben is csomószor jön ez az elakadás.
1819 levél
Válasz 19.11.09. 11:03 #31
jawsika
Ez jól hangzik, én is GTX970-essel fogom tolni. De egyre jobban kételkedek abban, hogy decemberben lesz ebből valami Steamen.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
11202 levél
Válasz 19.11.09. 10:43 #30
VodevilX
Igen, aztán aznap csak megnéztem azt a BIOS frissítést, és egyből jó lett..
Játékkal konkrétan nem sokat játszottam, de azért jócskán játszadoztam a beállításokkal, engem első körön az izgatott

DigitalFoundy első videója tegnap este felkerült
Red Dead Redemption 2 PC: What Does It Take To Run At 60fps?

Szóval ja, mikor azt mondja, hogy a konzolos játékban van ami a PC lownál is lejjebb van, akkor máris újra lehet gondolni, hogy most akkor hogy is van?
Bizony kegyetlen jól néz ki a játék még akkor is ha kb levittem low-ra, és az optimizálatlanságra is azt mondanám, hogy teljesen stabilan viselkedik, nem össze vissza.
Úgy láttam és is, amit a videó megerősített tegnap low-med-high ügyeskedéssel meg egy kicsi resolution downscaling 0.8-0.9 közt és meg is van a kb 60 fps a GTX970-el
Viszont, mint mondom látványra nem az a dolog jutna feltétlen egyből eszedbe, hogy ez most akkor low grafika.. amúgy normál 1080p-vel sem sűrűn ment 40 alá, inkább átlag 45 fps-re lőném .
Még az sem kizárt, hogy feltolom inkább ameddig megy és locked 30 mint konzolon, majd eldöntöm, csak előbb játszani kellene, hogy kiszabaduljak a világba ahol normálisan tudom tovább tesztelgetni Plusz nálam a Vulkan a nyerő, itt ott érezhetően jobb pár fps-el a DX12.
(Viszont de jó, hogy hirtelen felindulásból pont most újítottam a Ryzen procit és gyors RAM-ot, ezt leszámítva nem kell szégyenlősködnie ennek a 970nek, minden más akár idei játékban hatalmas a javulás)

Maga a játék ezt launcheres incidenst leszámítva teljesen hibátlanul megy, és a benchmark az jó pár órát ment meg az első 2 küldi. Egyetlen néha visszatérő problémát tapasztaltam, hogy néha eltűnik villog a képernyő fele mikor bemegyek a menübe.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11265 levél
Válasz 19.11.09. 08:12 #29
Lacko
Na egy dolgot már biztosan javítottak a PC-s verzióban: kiszedték az infintie goldbar glitch-et...
815 levél
Válasz 19.11.08. 20:48 #28
Ricsi1976
Tujátok az a szomorú, hogy van ilyen topic pedig a játék mocskos jó.
4304 levél
Válasz 19.11.08. 16:04 #27
KoKo
Sziasztok! Más is tapasztalt olyat, hogy a játék fogja magát és kilép. Egy social club-os hibaüzenet kíséretében, ami felajánlja, hogy indítsam újra csökkentett módban... Ez a patch miatt lehet, mert eddig nem volt ilyen problémám, bár még csak alig 8 órát raktam bele...
No other way but down!
10075 levél
Válasz 19.11.08. 14:56 #26
davkar9
Az emberi hülyeségen mindig lehet. Napi szinten jön valami hír a "AAA" stúdiók/kiadók balfaszságáról (az ilyen pc portok) vagy szándékos szararcúságáról (mikrotranzakciók), ennek ellenére az emberek még mindig hajlandók hinni nekik. Ez akárhonnan is nézzük egy vállalhatatlan port. Lentebb volt szó róla, hogy azért ez nem egy első játékos indie stúdió és nem az első eset. Ennek ellenére mégis egy csomóan rányomtak a preorderre, ráadásul gondolom elég sokan a R* félkész szarán közvetlenül. Pénzt megkapták előre, majd valamikor játszhatóvá teszik a játékot. Következmény? Semmi, barikák minden alkalommal vevő lesznek erre. Akkor mégis miről beszélünk?

Mibe került volna megvárni a megjelenést? Kiderül ez a disznóság - mert ez most olyan, ami egyből kiderül, nem később betolt lootboxok szituáció - hoppá, akkor inkább várok. Egy hetet, hogy gatyába rázzák (kevés lesz szerintem), hónapot (steames release, talán? addigra már nem lesz gond), egy leárazást. PC-n úgy sejtem azért inkább olyanok veszik, akik direkt nem vettek konzolt/ra, mondván jön az majd később - még ha akkoriban még csak fel se merült ilyesmi. Ahhoz az időhöz képest +1 hónap én szerintem már semmi. Ha meg valaki annyira ki van éhezve az ilyen húzónév játékokra, akkor nem érdemes várni egy kérdőjeles minőségű pc portot (ha lesz egyáltalán, helló Uncharted!) hanem haladni kell a korral, aztán váltani konzolra.
Simple. Eternal. Beige.
23233 levél
Válasz 19.11.08. 12:11 #25
Peace
Okés, írjál nyugodtan. Mondjuk addigra már jönnek újak. De amiben tudok, segítek. Én tavalyi modellt szerettem volna, de mire összejött a pénz, addigra kiárusították őket. Úgyhogy idei lett belőle.
"We do not know what we are facing, so we fight as if it was the dark gods themselves...."
1943 levél
Válasz 19.11.08. 12:04 #24
GeryG
Igen, nálam Core:0-1-2-3 van, ebből a 2-3-at lőttem ki. Nem tudom, hogy nyolc magnál mi a helyzet. Esetleg érdemes lehet próbálgatni, hátha. Nekem fagyást még egyszer sem produkált a játék ettől függetlenül sem, de tudom, hogy az is gyakori jelenség másoknál...

Peace: Köszi, ha jövőre valamikor eljön az idő, akkor majd tuti, fogok kérdezni, mert én csak annyit értek hozzájuk, amennyit a szememmel látok: ez fényesebb, annak szebb a színe, ehhez meg van Magic Remote...
11265 levél
Válasz 19.11.08. 12:01 #23
Lacko
GeryG: kipróbáltam ezt a procis dolgot. Nekem ott felsorol 8 magot. Kiszedtem a pipákat az utolsó 4-ből (gondoltam, ha neked 4-ből 2 elég, akkor nekem 8-ből 4 lesz). Vissza akartam menni, de úgy szétfagyott hogy alig bírtam a windowsba visszajutni. Így kellett volna? Te is az utolsó két magot pipálod vissza?

Szerencsére volt mentés.
Soha többé nem bízom az automentésben, amikor egyszer útközben olyan sokan rámtámadtak, hogy nemcsak engem, de a lovamat is kinyírták. És amikor újraéledtem azonnal rámentett az automentés. Volt egy régebbi saját mentésem, de így két küldetést újra kellett csinálnom. Azóta elég sokszor mentek. Kicsit az akadásoktól is rettegek, de eddig azoknál még nem fagyott le, mindig visszatért az élet a játékba.
5209 levél
Válasz 19.11.08. 11:46 #22
Gump
Én is örülök, hogy ez téged szórakoztat.
23233 levél
Válasz 19.11.08. 10:31 #21
Peace
Na az a drágábbik sajna. Kérdezz majd nyugodtan, brutálisan kiokosítottam magam a júniusi vásárlás előtt.
"We do not know what we are facing, so we fight as if it was the dark gods themselves...."
1943 levél
Válasz 19.11.08. 10:23 #20
GeryG
Én is nagyon... és addig még egy 4K TV-t is újítanom kell...
10075 levél
Válasz 19.11.08. 10:00 #19
davkar9
Én örülök, hogy ennyien beszopták a hypepal és az észnélküli preorderezéssel jelentkeztek a bétatesztre a decemberi megjelenés előtt!
Simple. Eternal. Beige.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.