25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kirúgta dobozképeinek designerét az EA Sports [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Kirúgta dobozképeinek designerét az EA Sports
Legalábbis sokan erre gondoltak, amikor meglátták a FIFA 21 borítóját.

Baracklekvár
#3 Baracklekvár [1640]
Most jöttem rá, hogy évek óta nem láttam dobozképeket. És mikor láttam, sem érdekeltek szemernyire sem. Mikor még volt DVD olvasóm és fizikálisan lemezt vettem, az első dolog volt, hogy kinyitottam a dobozt. Mert a játék érdekelt és nem a doboz. De így vagyok a fogkrémmel és a cipővel is. Pont nem érdekel a doboz. És a játékdobozt és a játékot sem azért vettem meg, mert ott sétálgattam a kirakat előtt és annyira megtetszett a doboz.

Szóval ha anno egy barna újrahasznosított kartondobozban is árulták volna ugyanazt a játékot egy ezressel olcsóbban, én könnyen tudtam volna választani.

És igen, 20 évvel ezelőtt is így gondolkodtam.

Válasz erre

szbszig
#2 szbszig [33505]
Mondjuk nem mintha a PES minap kijött trailere sokkal informatívabb lett volna... Bár az legalább dicséretes, hogy ők végre rájöttek, nem kéne teljes áron eladni minden évben tök ugyanazt.

Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

Válasz erre

GeryG
#1 GeryG [2256]
Borzasztó ez az új irány, amit az EA már nem most, hanem az elmúlt években vett a sportjátékai terén. Ezek az előzetesek tökéletesen alkalmatlanok arra, hogy meghozzák az ember kedvét a játékhoz. Kapkodás ide-oda, bevillanó képek, a játékmenetből kb. 0 érdemi jelenet, se nem látványos, se koncepció nincs benne. Egy átláthatatlan, egyenesen szembántó katyvasz az egész...

Oké, tudom, én már túl öreg vagyok a magam majd' 36 évével és ezek nem nekem szólnak, hanem a 1x évesekhez. Nekik meg állítólag ez nagyon bejön. Fene az ízlésüket...

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.