Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Sniper gamer szemüveg – Remek és hasznos kiegészítő járt nálunk [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Sniper gamer szemüveg – Remek és hasznos kiegészítő járt nálunk
Kipróbáltuk egy hazai gyártó profi gamer szemüvegét.

432 levél
Válasz 20.10.12. 17:45 #5
totyak
Ha nem is játékhoz, de szerintem netezéshez, vagy irodai munkára kiváló szemüveg lehet. Olyan dolgoknál, ahol nem számít, hogy kiszűri a kék színt és mindent Marsi környezetben látsz Nekem pl. sajnos gyorsan elfárad a szemem monitor előtt, márpedig a munkám során azért kell PC-n dolgoznom. Ilyen szempontból nekem tetszik, de enkem sem játékra kellene.
1438 levél
Válasz 20.10.12. 17:32 #4
Baracklekvár
Hát, izé. Én még a sportlövészethez is a színtelen szemüveget preferálom, hiába istenítik a sárgát, hogy attól még majd élesebben is lát az ember... Nem én leszek itt a célközönség.
4503 levél
Válasz 20.10.12. 17:25 #3
Sucee
Persze, mondom, értem én, hogy megszokod... De talán megvan az érzés, amikor a füled úgy megszokja a porszívó zúgását, hogy amikor kikapcsolod, nagyon zavar a csend.

Nyilván nem veled akarnám levetetni, és tudom, hogy a szembetegség milyen undorítóan makacs dolog, de na... Nekem ez valahogy nagyon idegen, én szeretek néha elgyönyörködni is egy-egy játékban, és mindezt nem épp szépia szűrőn keresztül preferálom.
3710 levél
Válasz 20.10.12. 16:27 #2
gregmerch
Természetesen szemüveg nélkül is ránéztem a játékra .

Hidd el, meg lehet szokni, és utána tényleg minden más tűnik kellemetlennek. Nekem nagyon durva gyulladás volt tavaly a szaruhártyámon (kötőhártyából indult ki). Tejfehér folyadék borította a szaruhártyám mikro-redőit, nem láttam szinte semmit (mintha tejüvegen néztem volna át), reggel meg kézzel nyitottam ki a szemem. Se monitort, se tévét nem nézhettem, de mindegy volt, mert amúgy sem láttam volna. Ki se nagyon jártam, mert nem volt térlátásom, és úgy nagyon nem buli mászkálni, meg szédül is az ember hozzá rendesen. Házon belül folyton nekimentem valaminek, mert nem vettem észre. A fél szememet pedig a doki nem engedte betakarni, hogy tudjon tisztulni. És ennek komoly előzménye és okozója lehetett az orvos szerint a szemfáradás és a szemszárazság (is - no meg a baci és vírus, amit benyaltam mellé). Na ezen segít, illetve ezt segíti megelőzni ez az (ill. minden ilyen) eszköz. És ez tényleg a jobbak közül való, olyan áron, mint külföldi márkákból a beugró szintű szemüvegek.
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
4503 levél
Válasz 20.10.12. 10:34 #1
Sucee
"A Crysis Remastered tesztje során is végig magamon viseltem az eszközt (...)"

Hűha. Azért a mellékelt képek alapján én nem feltétlenül végeznék ezzel tesztet, főleg ahol elméletben a grafika és megjelenés az egyetlen igazi erénye a programnak.

Értem én, hogy pihenteti a szemet, meg megszokja az ember stb., de nem azért fizettem monitorkalibrálásért, hogy aztán egy ilyen szűrőn át nézzek... Nagyon furcsa nekem ez az egész. Nyilván nem olyan drasztikus, de a régi szúnyoghálóra emlékeztető CRT monitorra erősíthető védő jutott eszembe.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.