Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A 2018-as Cyberpunk 2077 demo színtiszta átverés volt? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A 2018-as Cyberpunk 2077 demo színtiszta átverés volt?
Egyre több részlet derül ki a botrányos fogadtatású játék fejlesztéséről, a fejlesztők és a vezetőség közti ellentétekről.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077
A legutóbbi Cyberpunk 2077 cikkek, hírek
10519 levél
Válasz 21.01.19. 12:45 #3
davkar9
Áh, a jó öreg "fejlesztés korai szakaszában kiszállt", "x százfős fejlesztőcsapatból <10 fő elégedetlenkedő" névtelen források.

A baszomnagy "wip, nem végleges játék" felirattól tekintsünk el, végül is nyilván viccnek van odaírva. A demóban szereplő küldetések pont ~ugyanígy (90%) vannak benne a játékban. A tömegek, város, mint háttér (itt sem az "életet" demózták, nem szólítanak meg senkit) szintén ugyanígy néz ki most (1.06) is. A street cred azóta teljesen átalakult, a jelölt szintek is kikerültek. Ezt mondjuk benne hagyhatták volna, mivel láthatatlanul még mindig ott van a játékban (színnel jelölt küldetések, néhány tárgynál külön kiemelt szintkövetelmény). Hackelés szintén jelentősen átalakult (hálaazégnek, ez a régi eléggé átláthatatlan). A cutcenek esetleg számíthatnak "átverésnek", de már pont ennél a demónál pedzegették, hogy kizárólag belsőnézet lesz elérhető a játékban. Talán ha megtartották volna ezeket loading screeneknek akkor a lastgen konzolok is elbírták volna a játékot.

A legnagyobb változást a fejlesztésben valószínűleg az hozta, amikor kiderült, hogy Keanu is része lesz a projectnek. Mikor ez a demó készült (e3 18, gondolom pár hónappal előtte) akkor erről még nyilván szó sem volt. Történetet, gameplayt, stb ehhez kellett igazítani (elvégre co-protagonist lett, nem csak egy cameo), amit sikerült* is teljesíteni a megjelent játékban, csak hát emellett/emiatt a lemaradtak a játék gta részével. Erre kellett volna az a további fél-egy év.

*Legyen mondjuk kevesebb, mint két év, ami a játék sztorijára jutott. Hát basszus le a kalappal a fejlesztőknek amiért agyonhajszolva? sikerült egy ilyen élvezhető cuccot összehozniuk.
24972 levél
Válasz 21.01.19. 06:16 #2
Peace
Az Archive ajánlásával.
4893 levél
Válasz 21.01.18. 17:37 #1
subject17
"He took personal responsibility and asked fans not to blame the team."

Ah, Schreier, you cheeky bastard!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.