Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent a The Ascent, mit mutatnak a pontok? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megjelent a The Ascent, mit mutatnak a pontok?
Új RPG-klasszikus született vagy egy újabb próbálkozó fog eltűnni a süllyesztőben?

The Ascent

The Ascent
A legutóbbi The Ascent cikkek, hírek
25522 levél
Válasz 21.08.13. 20:52 #18
Peace
Nekem is 3 lett maxos. Ebben a köntösben érkezne egy WH40K játék, menten szörnyet halnék!
33714 levél
Válasz 21.08.13. 20:46 #17
Creativ3Form
Igen, ez a mellékküldetés rész érdekes, mert többszöri körbejárás után se találtam újat (a Casinoba többször vissza kell menni, mert ugyan az a csávó több küldit is ad), még se kaptam meg a "csináld meg az összes mellék küldetés" trófeát. Valamint 3 fegyverem is ki van maxolva, ennek ellenére a "maxolj ki egy fegyvert" trófea sincs a birtokomban.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
25522 levél
Válasz 21.08.13. 18:57 #16
Peace
Berántott rendesen! 24 melékküldetést végeztem ki és nem találok többet. És szerintem a 11. kampányküldetés lesz az utolsó, ahova most indulok. 28-as vagyok és van vagy 800k pénzem. Végig anyáztam, hogy miért nincs lángszóró a játékban a swarm-okra, erre nem megtaláltam most a side quest-elés közben a kaszinóban egy árusnál?! Fel is húztam mk. 10-esre gyorsan. Körfűrészlapot lövő stukker is esett, az is beteg! Iszonyatosan tetszik a fegyver és páncéldizájn!!! Meg igazából az egész játék grafikája lélegzetelállító!
25522 levél
Válasz 21.08.09. 11:53 #15
Peace
Easy-n is gyönyörűen megtudok halni és már művészet. A tetves robotpóknál akkorát anyáztam, mikor másodszor is kinyírt. Vagy a 2,5 perces visszaszámlálónál, mikor pár másodperccel a vége előtt nyírtak ki. Nagyon oda kell figyelni a sebzéstípusra, mert egyiknél az elektromos hatásos, másiknál a sima fizikai. Tüzes fegyvert még nem próbáltam, de lehet valami ellen meg az a leghatásosabb........
1996 levél
Válasz 21.08.07. 18:28 #14
warcat
Túl sokat vársz el egy indietől, főleg, hogy 1 dollárért bárki kitolhatja gyakorlatilag (aminél ők többet kapnak MS-tól, de na)
Ubi,EA, Activision belerakott volna még 20 gyűjtögetősdit meg +15 ölj meg20 féllábú patkányt és ránypmta volna a 60 euró standard,99€ Gold plecsnit aztán vigyétek a moslékot.
33714 levél
Válasz 21.08.07. 16:57 #13
Creativ3Form
Az igen. Nem semmi kalandokat éltél át akkor úgy, hogy a jáék nagy részét még nem is láttad. De örvendetes,hogy mindezek ellenére nem unod, hanem mész továbbra is előre.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1313 levél
Válasz 21.08.07. 13:06 #12
PrOHax
Én jelenleg 26 óránál járok, lássuk, hogy sikerült:

Nos, első karakteremet coop-ban csináltam, tesóm + 2 srác, 3 órácskát toltuk, de mint szokott lenni az első nem mindig a legjobb, inkább egy ilyen "na nézzük mi, hogy van, próbáljunk ki mindent" dolog. Ezért döntöttem úgy, hogy ezt a karit törlöm és elkezdek egy másikat single-ben.

A második karakter egész jól alakult, mindaddig amig el nem értem az első karakter szintjét és folytattuk volna a coop-ot a team-el, amikor is öcsém nagy hirtelen nem "host saved game-re" nyomott, hanem faszán felülirtuk a karaktereket a "host new game" opcióval

A harmadik harcos-t nekiálltunk speed run-ba felrántani, amikor is befejeztük a napi menetelést, gondoltam side questelek. Kiderült az egyik küldetésnél nekem annyira be bugolt a játék, hogy nem tudtam tovább menni, nem spawn-oltak a küldetés célpontjai igy nem tudtam megcsinálni, ezáltal sem gyors utazás sem semmi nem volt. Keresgéltem megoldást rá, sok mindent próbáltam de semmi.

Ezért döntöttem egy negyedik újrakezdés mellett Jelenleg azt tolom és hiába a fent leirtak ellenére negyedszer is ugyan olyan lelkesedéssel és gyüjtögetéssel tolom a játékot, egyáltalán nem unom. Bizom benne, hogy ezzel már a végére tudok majd jutni Jött hozzá patch a minap, javitgattak pár dolgot, főleg coop-ban mert a bugok nagyja ott mutatkozik meg, single-ben nincs gond.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
33714 levél
Válasz 21.08.07. 12:37 #11
Creativ3Form
Egyedül ugyan úgy élvezhető, de ha a co-op oldalát nézem akkor igen...arra ez a 15-16 óra tökéletes. Csak a játék van annyira jó, hogy egyedül is belevágj, ha esetleg a haverokkal túl hosszú idő telik el két co-op móka között. Tapasztalatból beszélek. Asszem 12-es szintű volt a haverral elkezdett co-op karakterem, mikor elkezdtem egyedül is. Nos, tegnap végigvittem, a co-op karakterem pedig még mindig 12-es szinten tengődik, mivel a haverom sajna azóta se ért rá játszani.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
25522 levél
Válasz 21.08.07. 12:32 #10
Peace
Nem az a lényege, szuper egyedül is!
5167 levél
Válasz 21.08.07. 12:23 #9
subject17
Mondjuk ha ennek a coop a lényege, akkor az a 15-16 óra bőven jó, már-már sok is, legalábbis a környezetem és saját helyzetemből kiindulva.

Ha össze is tudunk ülni egy coopra heti egy-két alkalommal, legjobb esetben is max. három órát ha játszunk.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
33714 levél
Válasz 21.08.06. 22:58 #8
Creativ3Form
Asszem megtaláltam az első nagyobb negatívumot a The Ascent kapcsán...mocsok rövid a fősztori. Most ment le a stáblista és max 15-16 óra lehetett a vége. Persze a stáblista után mászkálhatunk tovább, hogy befejezzük a mellék küldiket, de azért na...pöppet hosszabbra számítottam.Plusz még egy, hogy a pénznek kb. semmi értelme. Majdnem fél millával zártam és az esetek 80%-ban az ellenfelektől és a ládákból "kukáztam" a fegyvereimet és a ruhatáramat. Szóval huh...mocsok mód élveztem összességében, de meglepett a rövidsége. Minimum kétszer ennyire számítottam.

Finálé utáni állapot:

27-es szint
Páncélzat
Térkép + mellék küldik
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
25522 levél
Válasz 21.08.06. 10:23 #7
Peace
A célzás nekem rettentő fura, azzal voltak gondok rendesen. Csak az első küldetést csináltam végig, de ezt még nagyon szoknom kell. Én valamiért teljesen abban a hitben voltam, hogy olyan lesz a célzás, mint PS-en a Diablo 3, de már árulkodónak kellett volna lennie a twin stick shooter megnevezésnek, hogy itt bizony ba**akodni kell a célzással. Eddig Battlesector ment, de most már teljes erőmmel erre a játékra koncentrálok és belevetem magam rendesen.
33714 levél
Válasz 21.08.05. 23:39 #6
Creativ3Form
Na, akkor egy rövid helyzetjelentés, ami cirka 20 óra után alakult ki bennem (ez egy single és egy haveri co-op kalandozást foglal magába). Szóval...a hangulat, az atmoszféra, a látvány, a gunplay fantasztikus! Olyan szinten beszippant, hogy arra szavak nincsenek. Előzetesen picit féltem attól, hogy pár óra után unalmas és montoton lesz a játékmenet, de ezalatt a cirka 20 óra alatt egyszer se éreztem, hogy kezdene fárasztó lenni. Csak ámulok és bámulok, hogy ezt mindössze 10-12 ember csinálta, és mellé úgy néz ki, hogy leesik az állam, valamint egy darab game-breaking buggal se rendelkezik. Természetesen azért nem bugmentes és vannak idegesítő bakijai. Pl. a küldetést jelző ikonok...nos...nem mondom, hogy használhatatlanok, csak éppen nem nyújtanak mindig megfelelő segítséget. Nem egyszer előfordult, hogy odamentem az adott pontra, amit jelzett nekem a küldetés ikon, de nem történt semmi. Majd cirka 20 perc bolyongás után kiderült, hogy azért nem, mert két szinttel lejjebb voltam, mint kellett volna. De ezt SEHOGY nem jelezte nekem se a térkép, se a küldetés ikon. Nem hiszem, hogy annyira bonyolult lett volna odaszerkeszteni egy nyilat vagy valami más jelölést, hogy a megfelelő szinten van-e az ember. A másik, hogyha az ellenfél beakad két tereptárgy közé, akkor hirtelen halhatatlanná válik, és addig nem múlik el ez a...képessége, amíg ki nem jön a két tereptárgy közül. Nem túl poén, amikor egy nagyobb összecsapás végén, nyúlfarknyi életerővel a neved alatt, szembetalálod magad egy ilyen NPC-vel. De a kedvencem az, amikor kijelölsz egy, a szintednek megfelelő vagy akár annál már sokkal alacsonyabb szintű küldetést, de ahhoz, hogy elérj a küldetés helyszínére, többször is olyan területen kell áthaladnod, ahol nálad 4-5 szinttel erősebb ellenfelek vannak. Abszolute WTF megoldás, nem is értem ezt, hogy gondolhatták komolyan. Rengeteg mellék küldim azért van függőben, mert olyan helyen van, amin nálam sokkal erősebb ellenfelekkel van telepakolva. Plusz ha már küldik...pöppet érdekes döntésnek tartom, hogyha co-op-ban nyomod egy haveroddal, akkor csak és kizárólag a host, a party leader látja és tudja kiválasztani a küldiket, legyen szó fő vagy mellék küldiről. Én, mint meghívott játékos, hiába lépek be a küldetés fülbe, semmit nem látok. Akkor se, ha egy küldetést adó NPC-től én vettem fel a küldetést, és a játék ki isírta ezután, hogy mostantól elérhető.
Viszont ezek, bár kissé idegesítő bakik, de azért nem olyan mértékben, hogy elvegyék a kedvem attól, hogy minden nap belépjek és folytassam hol az egyedül, hol a haverral elkezdett kalandot. Aki szereti ezt a műfajt, annak mindenképpen ajánlott főleg, hogy a game pass keretein belül "ingyen" játszható.

Ízelítőnek pár kép:

01
02
03
04
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
25522 levél
Válasz 21.07.30. 08:59 #5
Peace
Remélem sikerül meglepniük!!! Belekukkantok délután.
33714 levél
Válasz 21.07.30. 08:56 #4
Creativ3Form
Hent, de nem agyatlan. Haverral elkezdtük tegnap, és már megmutatkoztak az RPG-s elemei. Ilyen...hm...lövöldözős Diablo szerűség. Nekünk egyelőre nagyon tetszik, meglátjuk hosszú távon mennyire fog működni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
25522 levél
Válasz 21.07.30. 06:00 #3
Peace
Egyébként igen. Szinte mindig ez van. Ezért is hagynak már teljesen hidegen a pontozások. Ha valami felkelti az érdeklődésem, akkor a gameplay videókból már nagyjából látszik, hogy mire számíthatok. Ez is benne van a GP-ban szerencsére. Nekem a legnagyobb félelmem, hogy ez egy agyatlan hent lesz és nulla RPG feeling. Nem sok esélyt látok rá, hogy megfogjon, de egy esélyt kap. És szeretek pozitívan csalódni!
1996 levél
Válasz 21.07.30. 00:26 #2
warcat
Az engem érdeklő youtubereknek a hibáival együtt is tetszett, és Microsoft Gamepassal gyakorlatilag ingyen játszható,mi kell még
740 levél
Válasz 21.07.29. 22:35 #1
stero
Valahogy szinte mindig ezeket a számokat látjuk. Van pár agyondícsérős meg pár aki úgy vélekedik, hogy bőven átlag alatti, mindezek között pedig egy nagy szórás a középmezőnyben. Nehéz ezekből levonni bármit is.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.