Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» IG 1 diplomácia

897 levél
Válasz 00.08.04. 19:37 #2
Csokistej
Én is elég sokszor mentem végig az IG1-en, mely jobb a folytatásnál.
Szóval a lényeg, hogy az utolsó végigjátszásaimat úgy csináltam -szórakozásból-, hogy elöször azonnal néhány szövetséges szereztem, majd velük elintéztem a dargslanok felét, és amikor nem tudtak mit tenni, elkezdem őket támogatni. Mienk lett a legerősebb szövetség, és miután ő a flottákat írtotta - azon voltak tankjai- én simán foglalhattam el a védelem nélküli egyéb bolygókat, s mire már csak ketten maradtunk - szövetségünk még néhány évig is erős maradt - a gyakorlatilag tank és flotta nélküli dargslanokat már egy flottával megsemmisítettem.
Hehehe tobzódom a nevekben
669 levél
Válasz 00.08.03. 21:56 #1
Gubar
Azoknak akik még játszanak az IG-val:
Nem teljesen igaz, hogy az ellenségesebb fajok (sullep, dargslan) elzárkóznak a kapcsolatok javításától.
Sokadjára játszom végig a game-et, és már elég jól megy, szóval k. erős birodalmat építek ki. Az a lényeg, hogy a sullepeket egyszer sem támadtam meg, ellenben irtottam a dargslanokat (és akit csak találtam) ezerrel. Erre egy idő után a sullepek üzennek ezzel a szöveggel: az emberi faj már bebizonyította, hogy méltó a sulepek szövetségére. No erre én bedühödök, és kinyírom a sullepek egyébként már elég nagy birodalmát, az ecalepekével együtt. Közbe persze nem támadok dargslan bolygót. Erre meg a dargslanok értesítenek, hogy milyen frankók ezek az emberek, és hogy méltó vagyok a szövetségükre. Ezt persze valami negyon semleges és véletlenül sem alázatos szöveggel. Jól van, mondom, akkor ezeket most békén hagyom, elvégre nem semmi, hogy azzal a fajjal jóba vagyok, amelynek a kiirtása egyébként a játék célja. Szóval egy ideig inkább a flottáim számát gyarapítom. No de most jön a tanulság: mivel abbahagytam a hódításokat, már nem vagyok olyan jó a dargslanoknál, és egy héten belül újra nekem esnek.
Szóval ily módon még ezek a rohadt fajok is szövetségre bírhatók, és a jóviszonyunk akár 90 fölé is felmehet. Szóval további jó imperiumozást.
I'll be here...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.