Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Warrior Kings: Battles (Ismertető)

144 levél
Válasz 09.06.09. 22:49 #11
Vardar
Sziasztok!
Azt akarom megkérdezni, hogy fut-e Win7-en(Vistán) a játék? És a patcheket milyen sorrendben kell felrakni?
29 levél
Válasz 05.10.30. 19:17 #10
somesz
Szerintem az egyik lögösszeszedettebb játék, a stratégiai és taktikai megoldásokat figyelembe véve. És az a fenenagy fantasy őrület sincs túlzásba vive.
Submit to the Three, the Spirits and Thy Lords!
3127 levél
Válasz 03.05.12. 13:32 #9
Blade Runner
Az egyik játékban nálam először keletről jöttek, amikor építettem egy csomó tornyot, akkor meg nyugatról. Ki is nyiffantam. Persze amikor nagyjából egyenletesen védtem minden oldalt, akkor egy helyen erőltette a gép minden áron, gondolom az erős védelem leggyengébbnek számító helyén. A grafikával nincs bajom, ezt írtam is, csak a felhasználói felület lehetne egy kicsit összeszedettebb. A WCIII-nál és az AoM-nál nem emlkészem, hogy a rendszer részletes infóval látna el arról, hogy melyik pógár épp mit csinál, és összesen hányan vannak. Az újjítás így, mindenestül értendő, nemcsak a naplopók mennyiségére.
Blade
11867 levél
Válasz 03.05.07. 14:45 #8
RASTA guy
Jójó, de nekem multiba fílingesebb, mint a WarC III ;]
A Wc-ben csak egy hétig multiztam, de az AoM-ot most is nyomom LAN-ban ;>

Én az északiakkal szoktam lenni, neked melyik a kedvenc néped az AoM-ban? Még az egyiptomi is jó.
sakálemberek...
8074 levél
Válasz 03.05.06. 15:59 #7
Gerry
Igen. Csak a multi-kulti lehetőségei lennének bővebbek. Merthogy játékmódok tekintetében a WC3 viszi el a prímet.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
11867 levél
Válasz 03.05.06. 14:13 #6
RASTA guy
"Olyat sem nagyon láttam még, hogy amikor támad az ellenség dél felől, és erős védelmet építek ki, akkor legközelebb más irányból jön.


Nálad ezt csinálja a gép???Nálam mindig ugrik egy fejest a vizesblokkomba, könnyen kiismerhető, hogy hol támad...

Ellenben az AoM..1vs1-ben tisztán látszik, ha a gép a keleti védelmemnél elvérzett, akkor nyugaton támad, esetleg kétoldalról, hogy teljes legyen a siker.

Hát igen, az AoM MA A LEGJOBB RTS.
sakálemberek...
4 levél
Válasz 03.05.05. 20:15 #5
Tombadillo
Szerintem a grafika kifejezetten jó. Nem tiszteséges az Age of Mithologyhoz, a Warcrafthoz, az Empire Earthoz, vagy a Praetorianshoz hasonlítani, mert ez teljes 3D, szabad forgatással, és a távolságot (magasságot) is sokkal szabadabban állíthatod be, nem beszélve a kamera szögének a változtathatóságáról. Szerintem stratégiában ilyen még nemigen volt.
Az AI szerintem szintén korrekt, ha nem tévedek, akkor akik kritizálták már az első részben is az egységek útkeresését, nem vették figyelembe az alakzatokat. Ha egységbe foglalod az egyéneket, automatikusan vonalba állnak, és ragaszkodnak az alakzathoz, így persze nem férnek át szűk helyeken, de pl oszlopban simán elmennek ugyanott.
Olyat sem nagyon láttam még, hogy amikor támad az ellenség dél felől, és erős védelmet építek ki, akkor legközelebb más irányból jön.
Igazán multin lenne jó játszani, de az eddig tragédia, pedig a patch állítólag azt javította. Na nekem még csak egyszer sikerült játszanom, akkor se tudtam a végére érni, mert kidobta az ellenfelemet. Ha ezen javítanának, az szuper lenne.
11867 levél
Válasz 03.05.05. 14:45 #4
RASTA guy
És az Age of Mythology is. AoM RLZ 4eva'!
sakálemberek...
177 levél
Válasz 03.05.04. 14:32 #3
Solutor
Az erős túlzás, hogy soha nem látott újítások, pl. a tétlenkedő munkások kijelzése már nem újdonság, asszem a WarCraft3 is kijelzi őket.
Üdv
3127 levél
Válasz 03.05.03. 00:55 #2
Blade Runner
Üdv neked is!
Az AI esetében az átlagos játékosból indultam ki, aki talán még az Age of Empires-t sem tudja végigjátszani. Ehhez képest, meg az átlag játékokhoz képest erős az AI.
A grafikánál elég sokat hezitáltam, de végül is stratégiai játék révén a célnak megfelel alapon adtam neki 9 pontot. A gépemen egyébként nagy felbontásban és max. opcióval a grafika nem volt rossz, bár lehetett volna egy kicsit részlet dúsabb a textúra a 3D-s modelleken. De ezt meg is említettem. Az animálás meg RTS szinten elmegy.
Blade
228 levél
Válasz 03.05.02. 21:18 #1
Canopy
Üdv!

Én is sokat játszok a WK: B-vel, de a cikkíróval sajnos nem értek egyet. Erős AL? Sztem még mindig láma egy picikét...És 9-et erre a ronda grafikára? Hogy elnagyolt, az egy picit enyhe. Na mind1. Meg kellett volna említeni, hogy kevés az újdonság... De örülök hogy nektek tetszett. Én is írtam róla cikket, hogy ha érdekel a véleményem, akkor olvassátok el.

Byez: Canopy
Szövetség - Egység! Együtt egy jobb, élhetőbb, emberibb világért!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.