Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» SanitariumÍrd ide hozzászólásod:6295 levél
02.03.28. 18:21
J. Dávid
The Circus of Fools

A lábaidnál fekvő ember lelkesen üdvözöl majd a szigeten, és örömmel tölti el, hogy a cirkuszba végre látogató érkezett. Meg is ajándékoz egy ingyen játéklehetőséggel a Squid Squash-ban. Ha eddig hiányoltad volna, a látcsőbe nézve itt is adott lesz a nyomasztó hangulat, s ez még csak a kezdet.
Nézz körül a szigeten, és beszélgess. Jó, lehet, ez nem az örültek háza, de valahogy itt sem normális senki. Valami szörnyűség történt, az biztos. Igazán nem ragoznám a sziget lakóinak nyomasztó történetét, a lényeg úgyis az, hogy Te kijuss innen. Stuart groteszk ”állat” kiállításából a farkasembert a tetováló embertől elcsent tűvel szabadíthatod ki. Ennek megszerzéséhez azonban beszélned kell többek között az erőművésszel és Infernoval is.
… Jennifer …
A jegyek begyűjtése miatt ne aggódj, sosem maradsz belépő nélkül, feltéve, hogy a céllövészet és a karikadobáló sátorban próbálsz szerencsét! Ügyes ez a kislány. A sátorban lévő zsonglőr a bábut (amit az egyik játék után találhatsz, közel az erőpróbához) örömmel elcseréli egy labdára. Sean és családja környékén találsz majd egy olajos kannát. Így megolajozhatod a körhinta karját, és tovább juthatsz a kísértetkastélyhoz. Azonban nem akarnak beengedni, merthogy túl kicsi vagy, ám ha bohóc orrának helyére illeszted a labdát, mindjárt kedvesebb ábrázatot ölt, és mégsem kell megnőnöd, hogy beléphess a rémálmok házába. Itt tulajdonképpen nincs mit tenni, viszont szerezhetsz egy tükörszilánkot, ami fontos. Larryvel ne törődj, vihogjon csak nyugodtan, inkább siess a sátorba, ahol kristálygömbje mellett vár Lady Ivanna. El is mondja szívesen, mi kell ahhoz, hogy bemerészkedhess abba a rettenetes lyukba, melyet Timber ásott. Jól el is fárad a nagy beszélgetésben, ezért kiteleportál téged a sátor elé. Ha esetleg még nem tanultad volna meg Infernótól a tűzfújás művészetét, most gyorsan tedd meg. Ehhez szerezned kell, szintén a tetoválótól, egy üveg alkoholt, de szerencsére szívesen odaadja, nem vár érte semmit. Ha nálad a vodkás üveg, a pálca és a tükördarab már ugorhatsz is a Sean mellett tátogó üregbe.

Vissza