Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Minden, ami futball - FocisarokÍrd ide hozzászólásod:

3310 levél
13.04.18. 12:31
Kemloth
Van valami abban, amit mondasz. De azért azt is lássuk be, hogy keretek alapján már tavaly-tavalyelőtt is simán nyerni kellett volna, csak 2010/11-ben van Gaal-lal valami nagyon nem működött, el is küldték idő előtt aztán a másodedző vitte a csapatot... tavaly meg egy icipicit mélyebb keret, és meglehetett volna a tripla is akár. 8 pontos előnyt sikerült leadni a BVB-val szemben, egyszerűen ugyanaz a 11 játszott kb minden meccset.

De egy ilyen kerettel, mint az idei - mélyebb, mint a tavalyi, nagyságrendekkel jobb a pad, lehet variálni úgy, hogy ne Petersenek legyenek a csatárok és Ottl-ök a középpályások (pl most hétvégén kb B-C csapattal lett 4-0 a Nürnberg ellen, Lahm, Schweini, Ribéry, Mandzu, Neuer nélkül) - tényleg nem nagyon látom, hogy lehetett volna megfogni a Bayernt. A BVB az egyetlen, aki esetleg meg tudna fogni, de egyszerűen nem ment ez idén nekik sem, pedig annyival nem rosszabbak tavalyi önmaguknál, hogy ilyen simán nyerjünk csak emiatt. A többi csapat meg jó, jó... de fejlődniük kéne. Mert ez így eléggé kétcsapatos az aranyérem szempontjából, és a BVB-re is ráférne némi keretbővítés és tapasztalatszerzés, hogy hosszú távon is egy szinten legyenek a Bayern-nel.

A többi csapat az arany sorsába nem nagyon fog tudni beleszólni. Az aranyat feladó csapattal (most BV harcolhatnak a 2. helyért, mint most a 'kusen, aztán mehetnek BL-be, esetleg továbbmehetnek a csoportból aztán szevasz. 4. helyre mondjuk már bárki bejöhet, most is ilyen Freiburgok meg Frankfurtok álltak BL-selejtezős helyen.
Szóval szerintem van a Bayern-BVB páros, utánuk a Schalke-Leverkusen páros, utána az özönvíz - amiből a Hannover, Hamburg, Stuttgart, Werder, Wolfsburg mondjuk kiemelkedhetne, de a Werder kb romokban hever, a Wolfsburg érthetetlenül pocsék a keretéhez képest, a Stuttgart ugyanígy, a Hamburg éppen újjáépül, a Hannover meg pont egy picit kicsi ahhoz, hogy a dobogóért harcoljon és pont egy kicsit csúszik le mindig a pontokról. Minden esetre van egy nagy szakadék az első kettő után minőségben, aztán egy kisebb a 2. kettő után, onnantól viszont kicsik a különbségek.
Kicsit elkalandoztam a témától, de mindegy, na.

Vissza