Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Tomb Raider (2013)Írd ide hozzászólásod:

1759 levél
15.09.13. 10:55
Aribeth
Sajnos a tegnapi hozzászólásom óta megváltozott a véleményem: miután elmúlt az újdonság varázsa, és a játék a zseniális bevezetőjét követően lassan átváltott folyamatos lövöldözésbe, nagyon belefáradtam. A Shantytown után letöröltem az egészet, a maradékot jeleneteket pedig megnéztem a youtube-on.

A fejtörők zs kategóriás ócskaságok, ahogy az egész misztikus szál gyenge, mintha csak azért tették volna bele ezeket, hogy azért nyomokban legyen valami TR-jellege a játéknak. Az sem tetszett, hogy pár óránként rendszeresen jött egy "Lara zuhan valahová, menekül valami elől, és az akadályokat kell kerülgetni vagy átugrálni" rész, ezt is túltolták a harcok mellett. Gyakorlatilag az egésznek az volt a ritmusa, hogy harc, gyorsan letudható keresgélés és gondolkodás a nem túl nagy területeken, harc, cutscene, harc, cutscene, zuhanás-kerülgetés, harc, cutscene. Ettől még persze jó játék, csak engem az ilyenek egyre kevésbé kötnek le. A korábbi epizódokban pedig más volt az ugrabugra-harc-fejtörők aránya, és ha nem is ugyanazt, de valami hasonlót vártam.

Elfogadom, ha a készítők azt mondják, hogy ők már nem képesek összedobni egy korábbiakhoz hasonló, de mégis friss játékot, és üzletpolitikai okokból inkább teljesen új vizekre eveznek, csak ez már nem az én világom.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.

Vissza