Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» No Man's SkyÍrd ide hozzászólásod:4023 levél
16.08.13. 09:39
Raistlin666
Eddigi 3-4 óra (1+1/2 bolygó és 1 űrállomás felfedezése) alapján:
Tömören nekem ez olyan mintha egy nagyon lelkes S.P.O.R.E. játékos hosszú és küzdelmes úton összehozott és közel végleges verziójú mod-jának tesztelője lennék.
Egy valóba egyedi felépítésű játéktér soha nem látott távlatokkal. Viszont már ennyi idő után is néhol unalmas részletekkel fűszerezve.

Úgy érzem pont az új és kevésbé lelkes játékost marja el magától. A mozgás az első bolygón (ahol ugye mindenki eltölt 1-2 órácskát szerintem) rettenetesen lassú és körülményes lehet. Nekem ráadásul sikerült egy olyan bolygót kifognom első indításra ahol -90 fokos hőmérséklet uralkodott alapból. Ehhez társult egy olyan sziklás és havas táj ami ugyan hangulatos volt, de haladni rajta egy rémálom. A futás lassú és rövid a kimerülés miatt (tököm tele az olyan játékkal ahol egy 10 sec. alatt lemerülős futás jelenti a realizmust). Térképed nincs. És mondjuk olyan elemet sem találsz amiből a hidegtől védő pajzsodat feltöltsed.
Aztán összefutottam az első 2-3 polipszerű agresszív lénnyel....és ott teljes újrakezdés kellett...

Másodikra lényegében a paradicsom fogadott ehhez képest. Némi savas eső és mókuskrokodilok valamint arany sziklák társaságában teljesítettem első igazi feladataimat. Gyűjtögettem és rejtélyes monolitokat látogattam meg. Néhány mókuskrokodil is barátságába fogadott. Illetve sikerült összeakasztani a bajuszomat pár rejtélyes repkedő szondával is...

A PS4 verzió szépen fut, de nem stabil még...ennyi idő alatt két olyan lefagyást produkált a program, amit eddig nem láttam kedvenc konzolomtól az 1 év alatt!

Szóval könnyű megutálni és köpködni a No Man's Sky-t az tuti. Mert van mit támadni rajta az tuti. De én biztosan még sok időt megadok majd neki!

Vissza