Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Assassin's Creed OdysseyÍrd ide hozzászólásod:

10224 levél
19.02.15. 20:26
davkar9
Vagy 3 salen keresztül toltam magam előtt a játékot, most az újévesnél végül bemászott a kosárba. 13500ért gold edi, így már megéri. Megjelenés környékén már spoilerezgettem (random belekattintva videókba, főbb pontokat azért már ismerem). Mondjuk régóta nincs már itt történet, szóval nem érzem, hogy bármilyen élménytől megfosztottam volna magam. Közel egy éve jött ki az origin dlcje, azóta nem vettem elő azt a részt. Valószínűleg nem is fogom, ami kár, BFig azért 2-3 végigjátszás összejött játékonként. A lényeg, hogy most pont jól esik ez a lelketlen grindolás és pipálgatás. Tudom a fejlesztés miatt jött most ez így ki, de ha ezt az origin+ vonalat erőltetik a checklist térképpel akkor bőven elég lenne ezeket 2 évente kidobálni.

Értelemszerűen Kassandrával kezdtem. Csini. Viszont az animációk borzalmasak. Teljesen vállaható arcmimika, de amikor a karakterek a beszélgetésnél elkezdenek hadonászni...

Gear változtatások se jönnek be. Bayekkel a default ruhában játszottam végig a játékot, páncélrészek fejlesztése nem volt gond. Itt most ugye fejtől bokáig van vagy 6 cucc. Na most vagy úgy nézek ki mint egy tarka bohóc, hogy rendben legyenek a statok vagy szintenként nekiállok farmolni... Nyilván nem. A nyersanyag mennyiségekkel rohadtul elszálltak. Gondolom mid, late gamenél hajók lootolásával ez már kevésbé lesz probléma, de így elsőre nagyon nem tetszik ez az új rendszer. 1-3 bőr egy-egy farkasból, 3 szintet felhúzni a gatyán 20+. Úgy sejtem biztos van erre valami megoldás az item storeban... Levettem easyre, egységes kinézet nekem fontosabb (zsoldos gear a "canon", jól is néz ki, ez marad).

970-es kicsit izzad, pedig magától lőtte be very highra. Megnéztem a topultrát, kinézet ugyanaz, csak több az effekt. Maradt a vh. Háttal a városnak beszélgetés közben néha darabos, de átlag 40+ megvan játék közben.
All me best mates are trees.

Vissza