Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Assassin's Creed OdysseyÍrd ide hozzászólásod:

9967 levél
19.04.09. 18:22
davkar9
Kíváncsiságból rányomtam a ng+-ra, egész pontosan mi is jön át. +akkor már megnéztem Alexiost... Hát ez élőben még borzalmasabb. Szörnyű ez a hang, nem értem, hogy miért gondolták, hogy ez jó lesz főszereplőnek. Főleg egy ilyen nextgen sandbox AC-ben ahol alsó hangon 50 óráig kell ezt majd hallgatni.

A ng+ karakter a mentett állás outfitjét használja így az intróban Transzvesztitosz fogadott. Először bugra gyanakodtam, de ez tényleg így néz ki. Na most kephalonia ordibálós drag queenjével végigkaszabolni (evil pt lenne) idegesítő hang ide vagy oda azért poén lenne. Ugyanakkor nem tudom, hogy a poén végig kitartana-e, azért ez mégis egy pártizenórás pt lenne, még úgy is, hogy a ng+-szal megszabadulnék a fölösleges contenttől, vagyis úgy a játék 40%-tól Talán majd egyszer.

Közben a normál játékban: Főmenü új háttere, az új dlc bevezető küldije és a szokásos 'acsival toljunk egy spoilert' módszer elég egyértelműen megjelöli, hogy mi is lesz az új tartalom. Első ránézésre érdekes, de majd meglátjuk. Legacy is jó volt ötlet szintjén csak hát a megvalósítás nem úgy sikerült...
Simple. Eternal. Beige.

Vissza