Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Magyar tankért is küzdhetünk a War Thunderben [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:1588 levél
22.08.14. 14:37
Baracklekvár
"nyári online esemény során a játékosoknak igazán könnyű dolguk van"

Hát, árnyalja ezt a rózsaszín képet, hogy a valaha volt legnehezebb Event ez valójában és a legkevesebb valódi díjat adja. Minden korábbi Event 6 járművet kínált ennél kevesebb befektetendő időért.

Most minden egyes 2 nap alatt 40000 pontot kell elérni egy előrehaladásért. Vagyis naponta 20ezret. Ez legalább 10 játék naponta, de valószínűbb, hogy több, akár 15-20 is lehet, függően a játékos képességeitől, szerencséjétől.

Egy játszma átlagosan 20 perc, legalábbis realistic módban. Napi 10 mérkőzés átlagos 20 perccel számolva közel 3.5 óra. Ennyit kell játszani tehát naponta valakinek, hogy teljesítse az Event-et.

Mármint a tankos részét. Mert még ugyanennyi a repülős előrehaladás követelménye és még ugyanennyi a hajós előrehaldaás is. Tehát valójában napi 10-12 órát kellene játszania egy elég jó játékosnak is ahhoz, hogy mindent teljesíthessen.

Ez gyakorlatilag elérhetetlen, hacsaknem valami munkanélküli nyáriszünetes diákról van szó. De persze Gaijin nagyvonalú és rengeteg valós pénzért engedi megvásárolni az el nem ért előrehaladást...

Az utóbbi egy évben egyre inkább azt érzem, hogy Gaijin és WarThunder kvázi durván fizetőssé teszik a játékban az előrehaladást. Az Event és a BattlePass is vagy kimerítőbb, vagy kevesebb jutalmat ad.

Ésszel játszani továbbra is ingyenes - de ha valaki többet és újat akar az bizony többszörösen megfizeti egy teljes értékű játék árát....

Még nem késő elkezdeni a Summer Event-et ma, hogy meglegyen a Zrínyi tank, én is csinálom... De a repülőkről és hajókról már a legelső pillanatba lemondtam... A repülő még érdekelt volna, de a játékban annak is olyan horror magas a javítási költsége, hogy nem rentábilis játszani vele, egyszerűen elfogy vele a játékban lévő játékpénzed - és azt is vehetsz valós pénzért, Gaijin boldogan segít ebben is...

Vissza