Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Final FantasyÍrd ide hozzászólásod:51 levél
04.07.03. 04:33
Spark 2
Nightwish & Sonata Arctica együtt? Te Jó Isten!!! Sztem én ezt még fel sem fogtam, mert ha felfogtam volna, most megőrültem volna, és örömtáncot ugráltam volna a max hangerőn bömböltetett End of all hope-ra, vagy a Replicára... ez megint egy olyan dolog, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen!... jaj.... olyan jó, mióta ide járok, sorra történnek velem ilyen dolgok! Praise be to Pcdome!

Gyors helyzetjelentés FFXből: Most vagyok bevelle-ben, azóta hogy megérkeztem Home-ba, az Al bhedek városába, úgy felpörögtek az események, hogy azt se tudom, hol áll a fejem... azt tudom, hogy az egyik jelenetnél majdnem elsírtam magam (nem mondom hol, akik játszottak vele, biztos tudják, akik meg nem, azoknak nem akarok spoilerezni, ya?) Szóval hihetetlen ez a játék... Mellesleg úgy tetszik, hogy ilyen látványosan és gyorsan fejlődnek a karakterek... Auronnal már simán ütök 3000-ret, Overkillel 4500 körülit, jönnek be sorra a jobbnál jobb mágiák, csak Yuna hiányzik nagyon, de ő is hamarosan meglesz... Ja, még valami: ne mondjátok el, de én biztos vagyok benne, hogy a játék végére Wakka meg Lulu összejönnek, ya? (vagy Wakka meg Rikku, de az valószínűtlenebb) mindenesetre nagyon aranyosak lennének együtt.

A történetről most még nem szívesen mondanék véleményt, mert jó Final Fantasy szokásnak megfelelően senki sem az, akinek első látásra tűnik, (hogy én ezt mennyire imádom ) Auron az, aki nagyon gyanús nekem, hogy nem teljesen ember..., de mondjuk az eddigi megérzéseim helyesk voltak főleg a Maestereket illetően. (hogy mindegyik egy nagy rakás hulladéktelep)

Na, bocs, hogy mostanában nem nagyon veszek részt a fórumon, és semmire nem ragálok, csak írom a beszámolókat, de nézzétek el nekem, sztem jópáran ismeritek azt az érzést, amikor vmi magávalragad, és másról aligha vagy képes beszélni, ya?

Na, de hogy megcáfoljam magam: Cloud, ha küldök mailen képet, jó lesz? (cserrébe én is kérek egyet
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it

Vissza