Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Final FantasyÍrd ide hozzászólásod:892 levél
05.01.13. 20:32
Zizz
Ezek után senki sem mondhatja hogy nem próbáltam meg. Én többet ezért a topicot nem teszek az biztos, persze Cloud, nehogy azt hidd hogy ezentul majd nem is írok ide, mert megijedtem tőled mint Odin annak idején (akit tényleg sikerült jól átformálnod, na meg az EVA-nak). Csak szimplán elegem van abból ami itt megy, undorító.
Itt úgyis Cloud az aki mindekinek visszap*fázik, és gondolom azt is könnyen megoldaná ha kitiltanák. Bár akkor odaveszne az a rengeteg sok hozzászólásáért járó szám a neve alól, amire olyan istentelenül büszke. Én úgyis a "sok eldugott kis FF forumomon" írkálgatok, akinek jó ez a színvonal az maradjon. Tudom persze páran úgy vagytok vele hogy szívetekhez nőt a topic, meg aztán "úgy se írok ide olyan sűrűn hogy zavarjon ez a nem-is-olyan-rossz-kisfiú Cloud". Ti írjatok csak ide továbbra is. Ne is kattintgassatok az idézetemben lévő linkre, mert úgyse fogtok még annyit se tenni mint őnfensége Cloud, aki amugy mindenbe beleolvas, még abba is amiről fennen hangoztatja hogy nem érdekli.

"zizz mit szervezkedsz itt? "

Mióta másokkal dumálok az FFről, folyton csak szervezkedem, lehet hogy már kóros, de az eddigi legtöbb FF talit amin én is jelen voltam én szerveztem meg (nem volt könnyű, mert mindig vannak akik kéretik magukat, meg akik nem érnek rá és utánna meg sopánkodnak, hogy jaj de jól lett volna ott lenni) Szeretem ha igazi közösségként nézhetek azokra akikkel nap mint nap érintkezem ha csak a neten át is.

Igen, tudjátok, az a célom hogy egy olyan nagyságú FF-es közösséget hozzak létre mint amilyen az anime-osoknak van itt BP-en. Ezt szolgálta eddig minden törekvésem itt. Mert azt hittem annak idején, amikor ide jöttem hogy jó hely ez a beszélgetésre, tapasztalat-cserére, de alig 1 évre rá, már mutatkoztak annak a jelei ami a mostani helyzetet jellemzi.
No Limits to Fantasy!

Vissza