Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Beckham helyett Statham

2005.12.10. 17:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ha egy színész megtudja, hogy csak azért hívják egy szerepre, mert valaki más lemondta a felkérést, megsértődik. Jason Statham azonban kivétel: ő pont ezért vállalta el.
A Rózsaszín párduc (The Pink Panther, hazai bemutató: 2006. tavasz) ugyanis hamarosan visszatér, és készítői parádés szereposztásban keltik új életre: Kevin Kline, Jean Reno, Beyonce Knowles és Steve Martin mellett egy rövid szerep eljátszására David Beckhamet kérték fel. A híres focista ujjáról lopták volna le a különleges ékkövet, melyet a nyomában csámpázó kétballábas rendőrök Rózsaszín párducnak becéznek. Beckham elvállalta a felkérést, de az utolsó pillanatban, közelgő meccsei nehézsége és sűrű edzésprogramja miatt visszamondta a felkérést. Shawn Levy rendező ekkor hívta fel A szállító sztárját, Jason Stathamet, aki azonban vonakodott igent mondani. Amikor azonban kiderült, kit kell pótolnia, rögtön kötélnek állt.
- Angol vagyok – mondta utólag –, és úgy veszem, hogy David Beckhamet játszom. Persze, hogy nem hagyom ki a lehetőséget. A többiek poénkodnak a filmben, én meg csak élveztem, hogy eljátszhatok egy nagy focistát... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló