Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A gyerekek nem hazudnak

2006.01.16. 18:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Zathura – Az űrfogócska (Zathura, hazai bemutató: február 9.) című filmben egy családi házat kilőnek az űrbe, intergalaktikus sárkányok támadnak, egy lány saját szobrává fagy, űrhajók jönnek-mennek, a ház lakói a súlytalansággal küzdenek. De Jonah Bobo, a film 9 éves sztárja szerint nem volt nehéz sem repülni, sem UFÓ-kkal küzdeni.
– A legnehezebb az egész forgatásban az volt, amikor rosszul kellett baseballoznom. El kellett játszanom, hogy ügyetlen vagyok, pedig az osztályban én vagyok a legjobb. – nyilatkozta a fiú, aki keményen dolgozott, hiszen a film minden jelenetében látható.
– Jonah és Josh, aki a két testvért játssza, igazi színészek, nagyszerűen játszanak, de rosszul hazudnak – mondta a rendező, Jon Favreau is. – Amíg nincs ott valami félelmetes, nem félnek, amíg igazán nem reptettük meg őket kábelekbe fogva, nem játszották el a repülést, és amikor baseballozni kellett, nagyon nehéz volt lebeszélni őket a trükkjeikről. De végül ment minden, mint a karikacsapás – össze is barátkoztunk, azóta is összejárunk Spongyabobot nézni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló