Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Van-e igazi Motel?

2006.01.16. 18:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A múlt héten a Motel (Hostel, hazai bemutató: március 23.) című film állt az amerikai mozis toplista élén: ami azért különös, mert horrorfilmek nem szoktak ilyen magasra jutni; ennyire véres, kegyetlen filmek pedig még kevésbé. A közönség figyelme mégsem véletlen, és a nagy sikerben nyilván közrejátszott a film két különlegessége. Az egyik az, hogy a Motel Quentin Tarantino gyámkodásával született. A másik pedig az, hogy az rémálomszerű történet elején megjelenik a felirat: “megtörtént események alapján”.
Nagyon valószínűtlennek tűnik,hogy valahol Kelet-Európában létezne egy intézmény, ahol bárki, aki kifizeti, elrabolt amerikai turistákon próbálhatja ki szadista hajlamait. Ezt még a rendező, Eli Roth sem állítja. De az aintitcoolnews.com nevű filmes honlap szerkesztője mutatott neki egyszer egy internet címet, melyen „gyilkos vakációt” hirdettek. A hirdetés szerint 10 ezer dollárért bárki kedve szerint megkínozhat és megölhet valakit. Roth mesélt az oldalról Tarantinónak, aki ezt a legperverzebb ötletnek nevezte, amiről valaha is hallott. És rögtön vállalta a producerséget.
– Persze lehet, sőt valószínű, hogy a honlap csak vicc volt – nyilatkozta később a rendező. – de maga az ötlet, és hogy valaki egy egész honlapot épített köré, már elég zavarba ejtő volt ahhoz, hogy meg akarjam csinálni a filmet. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló