Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Phoenix díjat nyert és pénzt veszített

2006.01.20. 17:36 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Joaquin Phoenix 220 dollárral tartozik Ryan Phillippe-nek. Ennyiben fogadtak arra, hogy melyikük nyeri a Golden Globe-díjat. Az Ütközések sztárja természetesen szerényen arra tippelt, hogy Phoenix lesz a befutó, ő viszont a barátját tartotta esélyesebbnek.
Végül A nyughatatlan (Walk the Line, hazai bemutató: február 2.) három díjat is elhozott: A legjobb film, a legjobb férfi főszereplő (Phoenix) és a legjobb női főszereplő is megkapta a díjat a musical/vígjáték kategóriában. Ryan Phillippe így veszített egy díjat, de nyert 220 dollárt és egyébként is örülhetett: hiszen a felesége, Reese Witherspoon volt Phoenix partnere A nyughatatlan-ban.
Witherspoon öröme szintén nem volt teljes a hétfői Golden Globe-díjkiosztáson. Ugyan átvehette színészi karrierje talán legnagyobb elismerését, A nyughatatlan női főszerepéért, a ruhájával viszont bajba került. Ott helyben mindenki dicsérte a fehér, ezüstbetétes Chanel-estélyit, egy nappal később azonban kiderült: pont ugyanezt a darabot 2003-ban már lefotózták Kirsten Dunst-on: történetesen az akkori Golden Globe-partyn.
- Igyekszem nem gondolni erre. A lényeg, hogy megnyertem a díjat – nyilatkozta Reese Witherspoon, amikor second hand ruhájáról kérdezték... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló