For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ford újra forgat

2006.01.26. 18:34 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Harrison Ford nem véletlenül lett akciófilmek sztárja: szereti kézben tartani a vele kapcsolatos dolgokat: ha például filmet forgat, a legfontosabb szerepek kiosztásába legalább akkora beleszólása van, mint a rendezőnek és a producernek. Sőt, partnernőjét szereti személyesen felkérni a munkára. A Tűzfal (Firewall, hazai bemutató: április 6.) című thriller kedvéért hároméves vakációját szakította meg a színész, aki az utóbbi időben inkább a magánéletével foglalkozott. A filmben Ford egy bank biztonságtechnikai főnökét alakítja, akinek elrabolják a családját, és váltságdíjul azt követelik tőle, törje fel a rendszert, amit ő tett tökéletessé.
Ford – nyilatkozatai alapján – rögtön beleszeretett a forgatókönyvbe, ám szereplését attól tette függővé, hogy sikerül-e megfelelő partnernőt találni számára. Ő maga ajánlotta a rendező figyelmébe a Kerülőutakkal népszerűvé vált Virginia Madsent, és ő maga hagyott később ez ügyben üzenetet a színésznő rögzítőjén. Aki még egy hétig nem válaszolt a felkérésre: azt hitte, valamelyik színészbarátja tréfálta meg Harrison Ford hangján. Csak akkor felelt, amikor végül egy titkárnő újra felhívta. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.