Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Commandos Strike Force dátum

2006.01.26. 23:23 | Madrac | kategória: Játék

Az Eidos bejelentette, hogy március 19-én kerül majd a boltokba a Commandos Strike Force című akciójáték, mely az igen sikeres Commandos játékok FPS változata. Itt is meglesznek majd a lehetőségeink a taktikázásra és jelen lesznek a megszokott karakterek is, a green beret, a sniper és a spy. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Commandos Strike Force
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Commandos Strike Force

hozzászólások (9)

Pras
Pras 2006.01.28. 12:23
A Commandos első része(i) fantasztikusak és megismételhetetlenek voltak. A másodikban mindenki sírt, hogy jaj, de nehéz, holott a maci nemi szervét az, fegyverrel mindent meg lehetett oldani, az 1-et meg sem közelítette. A háromban pedig végigtoltam a normandiai kampányt, de azt is csak azért, mert szépen nézett ki a bícs. Tényleg szépen nézett ki. Egyébként végképp sóhajtás-esete volt.

Aztán, hogy ebből mi lesz...?
Porker
Porker 2006.01.29. 13:26
Miért?Az egyben hogy lehetett játszani?Nem voltak fegyverek?Én ma kapom kézhez de csak pénteken fogok vele játszani.Most a 2-t tolom legnehezebb szinten.
Barthezz
Barthezz 2006.01.29. 13:38
Voltak fegyverek, de ott még nem lehetett elvenni a hulláktól őket, ergo egyetlen távolsági fegyvered a pisztoly volt (kiv. ha a Driver-nél épp volt gépfegyver). A 2-ben meg a hulláktól össze lehetett szedni a legjobb fegyvereket csomó tölténnyel, aztán lehentelni velük mindenkit :-)
Pras
Pras 2006.01.29. 13:51
Az egyben? dehogynem. Volt szigonypuska, aminek a lőszerét mindig takarékosan ki kellett venni a hullából, volt pisztoly; aminek végtelen lőszere volt, és kettőnél több ellenfél ellen esélyed sem volt vele, meg a driver-nél volt Grease gun, amiben jó, ha volt öt-hat sorozat... és persze a mesterlövész, pár darab lőszerrel.
Aztán volt még farkascsapda, meg méreginjekció. Magyarul ha riadó volt, gyakorlatilag lőttek az egésznek.
Aztán oldd meg, ahogy tudod. :)

A kettőben? Elveszed egy szöveteségestől a puskát, az kifogyhatatlan, meg úgyis van egy rakás EÜpakk, tehát teljesen mindegy, melyik embereddel csinálod (kivéve egy-két küldetést, ahol TÉNYLEG lopakodni kell), a Wehrmacht komplett hadseregcsoportját ki lehetett irtani úgy, hogy beállsz valami sarokba, ahol sak lőtávon belül tud feltűnnni a német. Mindent meg lehetett oldani fegyverrel.

A három meg már annyira "filmesedett", hogy enncé. :)
De ez a Stike Force még tud(na) újat mutatni. A videókban az a fojtó nyakvas nem tűnt rossznak...
Zsenike
Zsenike 2006.06.27. 17:20
Van a játékhoz magyarosítás ha igen honan lehet letölteni.

A játékban a 3.pályán amikor megmentem a rádiós embert utána mitt kell csinálni mert ha megyek tovább és megnézema a kisvideót ott utána mindig lelőnek hogy csináljam meg a pályát ha tudjátok küldjetek e-mailt a ::pumpo@szarvasnet.hu --ra


:-D KÖSZI!! :-D
ajánlott olvasnivaló