For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Rune kiegészítő

2001.03.19. 20:00 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Human Head Studios bejelentette népszerű közelharci játékának a Rune-nak a készülő kiegészítőjét, a Rune: The Halls of Valhalla-t. Ki fogja egészíteni az eredeti játékot vagy akár önmagában is játszható mások ellen LAN-on és az Interneten. Több új funkció, térkép lesz benne, sőt még két új játékmód is az Arena és a Headball.
Az Arena 1-1 elleni és nagyobb létszámú küzdelmeket is le lehet folytatni majd. Felszerelkeznek a harcosok és várják a sorukat. Ha bejutottak akkor Last-man-standing (Csak az utolsó maradhat) alapon elkezdődik a csata. A küzdelem végén a győztes helyre pofozhatja a felszerelését és magát.
A Headballban annyi a cél hogy az ellenfeled fejet átjuttasd a célvonalon. A játszma elejét minden csapatnak át kell kapcsolnia egy kapcsolót. Ha minden csapat bent van az arénában elkezdődik egy visszaszámlálás mi k0zben a csapatatok elhelyezkedhetnek. Ebben a fázisban nem lehet sebzéseket okozni még. A hangjelzés elhangzásakor kezdődik a játék igazán. Minden pályán vannak pontok ahova el kell juttatni a fejet, ezek lehetnek mindenki által használhatóak vagy csak egy csapat által. Minél több pontot érint valaki ugyanazzal a fejjel annál több pontot kap majd a csapat. A server üzemeltetője még kiegészítheti esetleg lábdobálással is a kiegészítőt. Minden célba esett láb egy pontot ér. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.