Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ebéd csak Oscar-díj jelölteknek

2006.02.16. 18:49 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Húsz nap múlva versenytársak lesznek: lehet, hogy mosollyal leplezik, de irigylik a győztest. A múlt hétfőn azonban még más volt a helyzet: az Oscar-díjra jelöltek őszinte barátsággal, lazán, a szmokingjuk nélkül ebédeltek együtt. Ahogy az elmúlt huszonöt évben mindig, a színészi kategóriákban jelölt 20 művész legtöbbje eljött némi kötetlen beszélgetés és egy közös „osztálykép” elkészítése kedvéért. Idén egyedül Paul Giamatti és Rachel Weisz maradt le a különleges eseményről: ők New Yorkból repültek volna Los Angelesbe az ebéd kedvéért, de a nagy hó miatt a gépük nem szállt fel.
- Nem hiányoztak, én megettem az ő adagjukat is – viccelt George Clooney, aki a Sziriána (Syriana, hazai bemutató: február 23.) című filmben nyújtott teljesítményéért érdemelte ki a jelölést és vele a meghívást.
A közös ebéd békés hangulatát legfeljebb az zavarta meg, hogy az összegyűlt kollégák zajosan követelték: Reese Witherspoon és Joaquin Phoenix énekeljen el nekik egy Johnny Cash számot, úgy, ahogy A nyughatatlan (Walk the Line, hazai bemutató: február 2.) című filmben teszik – abban a filmben, melynek férfi és női főszereplőjeként jelölték őket Oscarra. A színészek azonban hajthatatlanok maradtak, és nem fakadtak dalra.
- Nem arról van szó, hogy szeretnénk a zenét, csak ellenőrizni akartuk, hogy tényleg nem playback volt-e a filmben – poénkodott Philip Seymour Hoffman, aki a Capote főszereplőjeként lett jelölt. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Várható megjelenések - 2017. március

Beér-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.