Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Olimpiai randevú a Samsunggal

2006.03.02. 12:42 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

2006. február 7-ei megnyitása óta a Samsung OR@S (Olympic Rendezvous @t Samsung) pavilonját több mint 400.000 látogató tekintette meg. Torino belvárosában a Solferino téren felállított találkozóhely a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékok ideje alatt rengeteg programmal, érdekességgel várta a sportolókat, családtagokat, valamint a szurkolókat.
Az 1225 négyzetméteres pavilonban kapott helyet a sportolók és családtagjaik, valamint egy, a szurkolók számára fenntartott központ is, melyet több mint 2400 profi sportoló látogatott meg. Az profi sportolókon kívül családtagjaik, valamint barátaik is kipróbálhatták a „Share the Experience” programot, amely keretében ingyen hívhatták fel telefonon barátaikat, rokonaikat legyenek bárhol a világon. Az OR@S adott otthont a Béke Könyvének is, melyet több mint 800 olimpiai részvevő írt alá, kifejezve ezzel elkötelezettségüket az olimpia eszméje iránt.
A Samsung 250.000-dik vendégét, a torinói Cristina de Benedettit az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, egy SGH-D600-assal ajándékozta meg.
A látogatók olyan élményekkel lehettek gazdagabbak, mint például az olimpiai árverés, ahol értékes olimpiai relikviák kerültek kalapács alá, többek között Alberto Tomba versenyruhája, Stefania Belmondo síkesztyűje, vagy Franz Klammer inge. A 7,5 millió forintos bevétel a Right to Play nevű humanitárius szervezet javára folyt be, amely elmaradott országokban tanít gyerekeket a sport és játék segítségével. A Valentin-napi vetélkedőn randevút lehetett nyerni Alberto Tombával, az olaszok sílegendájával.
A Share the Experience program részeként az olimpiai sportolók véletlenszerűen kiválasztottak látogatókat, akik ingyen felhívhatták otthon tartózkodó rokonaikat, barátaikat. Az Samsung az OR@S pavilonjában 839 piemonti általános iskolás diákot is vendégül látott, hogy megismertesse velük az olimpiai játékok értékekeit, eszméit, szellemiségét.
A 2000-es Sydney-i Olimpiai Játékokon debütált OR@S fennállása óta több mint 2,5 millió szurkolót és sportolót üdvözölhetett látogatói között. ■

előző
következő
Olimpiai randevú a Samsunggal
Olimpiai randevú a SamsunggalOlimpiai randevú a SamsunggalOlimpiai randevú a SamsunggalOlimpiai randevú a Samsunggal

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló