Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A sápadt albínó

2006.03.09. 19:53 | Dino | kategória: Mozi

Paul Bettany sokáig arról volt híres a szakmában, hogy a kisebb szerepeket jobban szereti a nagyobbaknál: nem vállalta el a Fogtündér szerepét a Vörös sárkány című Hannibal Lecter-filmben, mert Lars von Tier is hívta a Dogville-re. Van persze olyan ajánlat is, aminek nem tud ellenállni. Nem sokkal azután, hogy Harrison Forddal mérte össze az erejét a Tűzfalban (Firewall, hazai bemutató: április 6.), az év talán legjobban várt mozijában, A Da Vinci-kódban (The Da Vinci Code, hazai bemutató: május 18.) vállalta el az egyik kulcsszerepet: ő alakítja Silast, a csuhás albínó bérgyilkost.
Sokan meglepőnek találták, hogy a Tom Hanks és Audrey Tautou főszereplésével készülő, Ian McKellen, Jean Reno és Alfred Molina szereplésével készülő filmbe Bettanyt hívták meg a producerek. Jennifer Connelly, a színész felesége viszont teljesen természetesnek találta a döntést:
- Még szép, hogy Paulból lesz a gonosz albínó – nevetett az újságírókra Mrs. Bettany. – Ő ízig-vérig angol: hétköznap is hihetetlenül fehérbőrű. Az egyetlen esélye, hogy egyszer lebarnuljon az az, ha annyi szeplője lesz, hogy már összeérnek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló