Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vérbosszús frizura

2006.03.24. 11:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy akciófilm, amiről sokat fognak beszélni. Egy sci-fi, ami egészen biztosan komoly vihart kavar. A V mint vérbosszú (V for Vendetta, hazai bemutató: április 20.) – főszereplője, Natalie Portman szerint – azért olyan érdekes, mert jóval több, mint egyszerű akciófilm.
- A V mint vérbosszú a szeptember 11. utáni világban legfontosabb kérdéseket teszi fel – nyilatkozta az egykori Amidala királynő. – Arról szól, hogy milyen nehéz eldönteni, ki a terrorista és ki a szabadságharcos: csak nézőpont kérdése az egész.
És bár a fiatal színésznő többnyire nagyon komoly, a frizurájáról is szívesen beszélt az újságíróknak.
- Rég ki szerettem volna próbálni, milyen tök kopasznak lenni, úgyhogy könnyen hagytam magam rábeszélni, hadd vágják le a hajam a film kedvéért. Ugyanakkor ez nagyon veszélyes jelenet is volt. A filmben felrobbantják a Big Bent meg a St Paul székesegyházat, de amikor ezekhez a képekhez szükséges modelleket felgyújtották, mindig volt esély a javításra. Viszont, amikor a börtönben levágják a hajamat, arról tudtuk: csak egyszer lehet leforgatni, ha valami rosszul sikerül, ha nem sírok jól, nincs több lehetőségünk. Úgyhogy jó néhány kamera ott zizegett körülöttem. Végül egész jó is lett az a rész. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.