Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Détár Enikő egy vámpír torkába bújt

2006.04.26. 23:07 | Dino | kategória: Mozi

Détár Enikő színésznő kölcsönözte hangját az április 27-től mozikba kerülő Underworld: Evolution című film főszereplőjének, a vámpír Selene-nek, akit a gyönyörű Kate Beckinsale alakít.
Az Underworld című film 2004-ben világszerte kasszasiker lett, a belé fektetett költségvetés ötszörösét hozta vissza a gyártóknak! A film sikere mindenkit meglepett, különösen Len Wiseman rendezőt, aki hirtelen új fejleményekre éhes közönséggel találta magát szemben. „A folyamat, hogy térjünk vissza a filmhez, és a történethez – mondja a rendező, egy kicsit olyan volt, mint amikor az ember visszamegy az iskolába vagy a nyári táborba: újra együtt vagy a barátokkal.”
Egy folytatással kapcsolatban mindig nagyok az elvárások, szinte kötelesség, hogy az valami jobbat, nagyobbat nyújtson. A látványtervezők mindent megtettek azért, hogy az Underworld folytatásában tökéletes és különleges lényeket alkossanak az újdonságra éhes közönségnek.
Enikőnek pedig az lett a feladata, hogy különleges, fátyolos hangját kölcsönadja az összeomlott világképpel rendelkező Selene-nek, és annak kusza gondolatit szavakká formálja. A színésznő együtt szinkronizált férjével, Rékassy Károllyal, aki akárcsak a valós életben, a filmben is hasznos segítőtársává válik...
A filmről bővebb információ a www.underworld.hu magyar nyelvű honlapon olvasható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló