Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Duplalemezes Narnia DVD 10 órányi extrával

2006.04.26. 23:11 | szerző: Dino | kategória: DVD

A tavasz kicsalogatta az örök tél birodalmának, Narnia titokzatos és lenyűgöző földjének lakóit. kentaurokat, faunokat, törpéket és még sok más fura szerzeteit is, a melegre. Így április 25-én végre itthon is megjelenik többek között a főszereplésükkel készült, A Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című elbűvölő, Oscar-díjas fantasy film két lemezes DVD változata sokszínű és sokrétű - magyar feliratos - extra tartalommal. A rendező Andrew Adamson csupán csak azt akarta, hogy „a világ legjobb DVD-je” készüljön el, ezért a werkstáb minden apró munkafolyamatnál ott volt és közel 50 órát forgatott, hogy a lemezre a legjobb pillanatok kerüljenek.
Az extrák közül az egyik legérdekesebb részletes betekintést ad a filmben látható lények megalkotásáról. Aprólékosan bemutatja, hogyan készültek el a meglepő, rémisztő és kedves teremtmények a maszkmesterek, sminkesek és számítógépes szakemberek boszorkánykonyháiban. A kapott tanácsok alapján egyébként bárki hozzáláthat otthon maszkokat gyártani. Fantasztikus bónuszfilm mutatja be a regény filmre adaptálásának minden pillanatát. Az alkotók kommentárjaival kiegészített werkfilmben kísérhetjük végig, hogyan vált valósággá C.S.Lewis örökzöld története filmen. Külön extrában hull le a lepel egy lenyűgöző jelenet, az olvadó folyó kulisszatitkairól. Az alapvetően humoros szkeccs tartalmaz azért hajmeresztő részt is, amelyben a gyerekek - kaszkadőröket megszégyenítő - bátorságukról is tanúbizonyságot tesznek. Különleges látványt ígér a korongon helyet kapott Narnia 3D térkép is, amely mesebeli díszletek között vezeti körbe a nézőket ebben a csodás világban. Ezeken kívül még sok további kisfilm látható még a DVD-n - többek között bakik, audiokommentárok, interjúk, rejtett extrák - amelyekből mindent megtudhatunk, a stáb szakértő tolmácsolásában, erről az alkotásról.
A rendező már most megígérte, hogy a folytatásban, a Caspian hercegében rátesznek még egy lapáttal, és jövőre „még szemkápráztatóbb filmet készítenek el.” ■

Forrás: InterCom

hozzászólások (1)

Vöge
Vöge 2006.04.28. 14:24
Nekem nem igazán jött be a film, elég erőltetett volt (szerintem). Viszont a Narnia rajongók most jól el vannak kényeztetve a DVD-vel :-D. Mondhatjuk úgy is, hogy irigykedek. :-)
ajánlott olvasnivaló