25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Al Pacino is beszáll az Oceánba

Írta: Dino

Már a tizenháromnál tartunk. George Clooney, Brad Pitt és Steven Soderbergh úgy határozott, hogy megismétli korábbi bravúrját, újra összehozza Hollywood legragyogóbb csapatát egy könnyed, fordulatos thrillerre: júliusban forgatni kezdik az Ocean’s Thirteent, a filmet, melyben a sármőr bankrabló, Ocean (Clooney) egy lehetetlen betörés végrehajtására bandát toboroz. A csapat korábbi tagjai, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Casey Affleck, Carl Reiner és Bernie Mac ismét vállalta a munkát. Ám a plusz egy színész az igazi meglepetés: Al Pacino is színre lép a filmben!
A történet részleteit ugyan szigorúan titkolják az alkotók, de annyi már kiszivárgott, hogy Pacino egy Las Vegas-i szuperelegáns kaszinó tulajdonosát fogja játszani.
A szép (és ugyanolyan erős) nem képviseletében Ellen Barkin tűnik majd fel a vásznon: hogy pontosan milyen szerepet kap majd a történetben, azt még sűrű homály fedi.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!