Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Nokia E50: A legkisebb Eseries telefon üzleti felhasználóknak

2006.05.19. 19:22 | Dino | kategória: Egyéb

A Nokia bemutatta a Nokia Eseries üzletitelefon-termékcsalád legújabb tagját, a Nokia E50-et. Az elsőrangú hang-, e-mail-, és adatszolgáltatást kínáló Nokia E50 révén a vállalatok költséghatékony módon biztosíthatnak mobilitást alkalmazottaik széles köre számára, akik szükség esetén bármikor elérhetik a vállalati telefónia-, és üzleti alkalmazásokat. Ugyanilyen fontos, hogy a világszerte használható Nokia E50 készüléket a vállalati informatika az Intellisync készülékkezelési megoldás révén egyszerűen és biztonságosan gondozhatja.
A klasszikus Nokia formatervezésű, elegáns, kicsi, és stílusos Nokia E50 olyan emberek számára készült, akik munkájuk során és szabadidejükben ugyanazt a telefont szeretnék használni. A készüléken például egyfelől gyárilag telepített üzleti alkalmazások, különleges hang-, és hívásfunkciók találhatók, emellett két telefonszám is működik egy telefonon belül; másrészt viszont az életstílus-szolgáltatások között MP3 lejátszó, és választhatóan egy 1,3 megapixeles kamera is szerepel. A szolgáltatások diszkréten csillogó, finoman színezett, fémes burokban rejtőznek.
Az S60 3rd Edition okostelefon-platformra épített, a fokozott biztonság és jobb kezelhetőség érdekében Symbian operációs rendszert használó Nokia E50 támogatja az elterjedt vállalati e-mail megoldásokat, többek között a Nokia Intellisync Wireless Email, a Blackberry Connect, a Visto Mobile, az Altexia, és a Microsoft ActiveSync programokat. A Nokia legvékonyabb, négysávos (EGSM 850/900/1800/1900) Eseries telefonja, a Nokia E50 világszerte támogatja a GSM hálózatokat, és tiszta telefonbeszélgetéseket, gazdag hang-, és hívásfunkciókat kínál. Az akár hat órányi beszélgetési időt biztosító Nokia E50 kis méretéhez képest kiemelkedően nagy akkumulátor-teljesítményt nyújt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló