Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mutánsok a filmfesztiválon

2006.05.25. 20:53 | Dino | kategória: Mozi

Az X-Men – az ellenállás vége (csütörtöktől a mozikban) miközben meghódította a világot, meghódította a Cannes-i Filmfesztivált is. A film sztárjai majd az egész hetet itt töltötték, és egyáltalán nem bújtak el a kíváncsi szemek elöl. Mindük közül a legközvetlenebb a Magnetót játszó Sir Ian McKellen volt, aki jó néhányszor végigsétált a fesztivál főutcáján, a Croisette-en, újságot vásárolt, beült egy sörözőbe, és tűrte a rajongók makacs érdeklődését.
Hugh Jackman, vagyis Farkas szintén körülsétált néhányszor Cannes-ban. „Ahol én felnőttem, ott Dél-Franciaországról úgy beszéltek mindig mint a világ leggazdagabb, legszebb, legelérhetetlenebb pontjáról. Cannes és Nizza nagyjából a mennyország szinonimája volt: úgyhogy most szeretném kiélvezni, hogy a mennyországba kerültem - mondta.”
Anna Paquin, aki Vadócot játssza az X-Men-ben, nem először utazott ide. Utoljára 11 éves korában járt Cannes-ban, a Zongoralecke című film főszereplőjeként. „Én fizettem a repülőjegyemet, mert a producerek úgy gondolták, hogy nem érdemes elhozni engem ide. Amikor aztán megkaptuk a fesztivál nagydíját, már örültek, hogy kéznél vagyok – meséli a színésznő. – De a film vetítésére még így sem mehettem be: túl későn kezdődött.
Az X-Men vetítése is a késő estébe nyúlt, de a vörösszőnyeges lépcsőn együtt hajolt meg a különleges sci-fi/akció összes szereplője: McKellen, Jackman, Paquin, Halle Berry, Famke Janssen és a többiek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló