Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Az Interware a Szélessávú Internet napján

2006.05.26. 15:42 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Az Interware Rt. idén egyik kiemelt támogatója volt az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közösen szervezett Szélessávú Internet napjának, amely 2006. május 20-án került megrendezésre. A nap legfőbb célja az volt, hogy népszerűsítse az internet használatát, és megismertesse a családokat a szélessáv nyújtotta lehetőségekkel.
Az eseményre kilátogatók számos program közül válogathattak: ingyenesen internetezhettek az eMagyarország kamionban, megtanulhatták az internet használatát a Netsuliban, a gyerekek pedig szabadtéri játékokat próbálhattak ki. Délután, és este koncertek színesítették a rendezvényt. A Jövő Házában felállított Interware standon az érdeklődők egy LAN-party keretében Bluefish számítógépeken különféle játékokkal ismerkedhettek, és szabadon barangolhattak az interneten egész nap. Nagy érdeklődés övezte az Interware Segway ügyességi pályáját, ahol minden vállalkozó szellemű jelentkező próbára tehette rátermettségét.
Az Interware a Szélessávú Internet napja alkalmából május végéig különleges ADSL akciót is hirdetett, melynek részletei a www.interware.hu oldalon olvashatók. ■

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.