Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Kőkemény DVD az egész családnak

2006.06.01. 21:46 | szerző: Dino | kategória: DVD

Találkozás a leendő apóssal és anyóssal a legtöbbször nem leányálom. Nincs könnyű helyzetben Sarah Jessica Parker sem, aki legújabb filmjében, a Kőkemény családban (hazai DVD premier: 2006.június 6.) próbál bevágódni kedvese szüleinél. A Stone - ék azonban nem fogadják repesve próbálkozásait. A sokunk által jól ismert hétköznapi drámából egy kedves, játékos és szemtelen vígjátékot sikerült kerekítenie az ifjú rendezőnek Thomas Bezucha a Szex és New York sorozat sztárja mellett a főszerepekre kezdő, haladó és rangidős hollywoodi csillagokat nyert meg. Láthatjuk a filmben a barázdált arcú Craig T. Nelsont, a sokszínű Diane Keatont, a cserfes Rachel McAdamst, a sármőr Dermot Mulroneyt, az optimista Luke Wilsont - akinek szerepére Jackass-ből ismert Johnny Knoxville is aspirált - és az örök Júliát, Claire Danest.
A DVD változat nézőit a várható júniusi melegben, már a karácsonyi hangulatú menürendszer kellemes érzéssel töltheti el. A filmet természetesen kitűnően szóló 5.1-es magyar szinkronnal élvezhetjük. Érdemes a kisfilmekbe is belefeledkezni. Ha például a „Bakiparádé” extrára kattintunk, egy humoros forgatási egyveleget kapunk a legviccesebb elrontott felvételekből. Luke Wilson viszi a prímet. Chaplin módjára jár – kel a színen és mindenkit megnevetett, Sarah Jessica sem bírta mellette rezzenéstelen arccal. A törölt jelenetek között hat kimaradt gyöngyszem kapott helyet. Ezekből még jobban, teljesebben megismertetjük Stone-ék karácsonyi szokásait. A korongon találhatóak még interjúk az alkotókkal, kisfilm a szereplőválogatásról és a forgatásról, valamint audiokommentárok Sarah Jessica Parker, Dermot Mulroney, a producer, Michael London, a rendező, Thomas Bezucha, a vágó Jeffrey Ford és a díszlettervező Jane Ann Stewart közreműködésével.
Külön összeállítást láthatunk az amerikai díszbemutatóról. A vörös szőnyegen adott interjúkból érdekes kulisszatitkokról értesülhetünk. Az extrák között megtalálható még egy karácsonyi ételrecept is, amelynek elkészítéséhez aprólékos sütési tanácsokat kapunk.
A kőkemény család DVD kellemes karácsonyi vircsaft a nyári, tikkasztó hőség idejére. ■

Forrás: InterCom

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló