For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Egy erkölcsös lúzer

2006.06.02. 09:35 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Hollywoodban sokféle ember él, és a közönség megtanulta, hogy el kell fogadni a sztárok különösségét. Hobbik, hóbortok és hitek széles választékával szórakoztatják a színészek rajongóikat, de a Lúzer SC (Benchwarmers, hazai bemutató: augusztus 3.) egyik fontos szereplője még így is tud újat nyújtani. Jon Heder, aki Adam Sandler felfedezettjeként lett Rob Schneider partnere az idétlen vígjátékban ugyanis mormon. A legszigorúbb erkölcsök szellemében nevelkedett, és az, hogy híressé vált, egyelőre egyáltalán nem változtatta meg a világról alkotott nézeteit.
- A hollywoodi élet tele van kísértéssel – nyilatkozta a sikongó, lelkesen fényképező lányok sorfala között a Lúzer SC premierjére besétáló fiatal színész. – de én igyekszem ellenállni. Nem járok bulikba vagy partikra: azt sem tudom, mit szokás egy ilyen helyen csinálni. A lakásban, ahol lakom hangyák vannak, a kocsim vén tragacs, nem iszom, nem kávézom, nem dohányzom, nem meztelenkedem. Az ember, ha akarja, a filmvilágban is elkerülheti a kísértést: egyedül Rob Schneider jelentett komoly veszélyt. A forgatás közben folyton cukkolt, arra próbált rávenni, hogy legalább egyszer toljuk le együtt nyilvánosan a nadrágunkat. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.