Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Happy Tree Friends DVD-n

2006.06.20. 18:09 | Dino | kategória: DVD

Mától kapható hazánkban a Happy Tree Friends első DVD-je, Tündi Bündi barátok - Első vérig címmel. 2000-ben kisfilmekként robbantak be a kedves figurák a köztudatba. Mára már 5 DVD-nyi rajzfilm született, melyeket több mint 750.000 példányban vásároltak meg a világ különböző országaiban. A filmek több mint 120 millió háztartásba jutottak el, hiszen a sorozatot világszerte sugározták az Music Television zenei csatornáin. Az internetes letöltések száma havonta eléri a 15 milliót! A honlapon 800.000 regisztrált látogató van, hetente legalább 5 millióan nézik az internetes TV-adást.
A Tündi Bündi barátok jelenség nem csak DVD-n hódít: vérfagyasztóan vonzó ajándéktárgyak is kapcsolódnak a karakterekhez. Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában és Ausztráliában már sikeresen bevezették ezeket a termékeket. Magyarországon hamarosan papír-írószer és textil kategóriákban (pólók, sapkák, stb.) várható felbukkanásuk. A kultusszá vált rajzfilmfigurák napjaink egyik legnépszerűbb médiafelületén, a mobiltartalmak terén is kihagyhatatlannak bizonyultak! A Happy Tree Friends - Spin Fun nevű java játékot Európában a 4. legjobbnak titulálták. A játékok mellett csengőhangok, videók és más letölthető anyagok is készülnek. A Tündi Bündi barátok karácsonykor 1. helyezést ért el a világ jelenleg egyik legforgalmasabb honlapján, az iTunes-on a letöltések között.
A gyártó cég, a Mondo Media jelenleg is dolgozik azon a 13 db félórás epizódon, amelyek 2006 szeptemberétől kerülnek televíziós sugárzásba, szerte a világon.
A 14 epizódot és különböző extrákat tartalmazó, 1990 Ft-os áron megjelent kiadványról DVD bemutató rovatunkban olvashattok. (18 év alattiaknak nem ajánlott!) ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló