Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Superman visszatér: európai premier Magyarországon

2006.06.27. 22:19 | Dino | kategória: Mozi

Az amerikai filmipar "leg" filmje, a Superman visszatér meghökkentően felfokozott, hosszú várakozást lezárva, június 28-án kerül az Egyesült Államok és Kanada mozijaiba, és ezután - épp mint címszereplője - elképesztő sebességgel járja körbe a világot, hogy minden előrejelzés szerint, meg is hódítsa. A magyar akció-, fantasy és sci-fi rajongók számára különleges meglepetés, hogy hazánk lehet az első ország Európában, ahol a nézők viszontláthatják a győzhetetlen hős legújabb küzdelmeit. Nálunk július 6-án kezdik vetíteni a mozik a Superman visszatért, Franciaországban csupán 12-én, Angliában pedig 14-én kerül sor a premierre, a németeknek egészen augusztus közepéig kell várniuk; Superman utolsó két állomása a szeptember 1-jei olasz és a szeptember 7-i görög bemutató.
A Bryan Singer rendezésében készült monstre filmalkotás számtalan rekorddal büszkélkedhet. Minden bizonnyal ez a mozitörténet eddig legnagyobb költségvetéssel készült és a legtöbb trükköt - összesen 1400 VFX-felvételt - tartalmazó filmje, mely több mint tíz éves előkészítő munka (és jó néhány forgatókönyv-változat) után került végre a kamerák elé.
Az európai premieren, július 3-án Budapesten, a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő és a Mosolyország Alapítvány kis szuperhősei nézhetik meg elsőként a vörösköpenyes visszatérését. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: InterCom

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló