25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Szabadság, szerelem első képkockái a mozikban

Írta: Dino

Az év minden bizonnyal egyik legjobban várt magyar filmje, az Andy Vajna producer és Goda Krisztina rendező közreműködésével született Szabadság, szerelem végre megmutatja magát: csütörtöktől minden mozibajáró láthatja a film első mfilmkockáit, hiszen ekkortól vetítik a film előzetesét. A Dobó Kata, Fenyő Iván és Csányi Sándor főszereplésével készült filmet bemutató képsor az „Andew G. Vajna presents” mondattal kezdődik: bár a Szabadság, szerelem teljesen magyar produkció, a producer babonából ragaszkodott az angol szavakhoz: az elmúlt évtizedekben készült sikerfilmjei, az Evitától a Die Hard 3-on keresztül a Terminátor 3-ig mind ugyanígy kezdődtek.
Jelenleg a film utómunkálatai – vágás, speciális effektusok- zajlanak Budapesten, augusztus végén pedig majd Londonban nyeri el az alkotás a végleges hangját. A film zenéjét Nick Glennie Smith szerzi, aki többek A Karib-tenger kalózai, A Da Vinci-kód és a Katonák voltunk zenei anyagán is dolgozott.
A Szabadság, szerelem díszbemutatójára 2006. október 23-án kerül sor.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!