Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Meryl Streep ördögi színész-praktikái

2006.07.21. 10:20 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A nagy színészeknek kis titkai vannak. Meryl Streep most elárult egyet. A filmtörténet legtöbb Oscar-díj jelölésével rendelkező színésznőt mindenki a szakmája mesterének tartja, és ő Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada, hazai bemutató: október 5.) forgatása közben adott is néhány leckét fiatal partnernőjének, Anne Hathawaynek, aki azután nem tartotta magában, mit tanult.
- Megkérdeztem Merylt, igaz-e, hogy annyit készül a szerepeire – mesélte újságíróknak Anne. – Ő meg csak nevetett, és azt mondta, hogy saját magához hasonlóan lusta színésszel még nem találkozott a pályája során. Nem is tudom, hogy elhiggyem-e: Az ördög Pradát viselben is túl jó volt ahhoz, hogy ez csak úgy magától menjen.
A divatvilágban játszódó komédiában Streep egy divatmagazin nagyhatalmú és elviselhetetlen főnökét, Anne Hathaway pedig egy ártatlan újságíró-gyakornokot alakít, aki újságírás helyett azonban Meryl Streep asszisztense lesz. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.