Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Kultúrsokk - Új márka az igényes filmgyűjtőknek

2006.08.03. 18:54 | szerző: Dino | kategória: DVD

A Budapest Film Kultúrsokk néven indít szeptember végén új DVD sorozatot. A gyűjtemény olyan filmeket tartalmaz majd, melyek műfajtól függetlenül több szempontból is érdekesek vagy akár már klasszikussá váltak. Merész témák, díjnyertes alkotások, különleges filmek kerülnek a válogatásba; ez a márkanév garantálja majd a minőségi, de a populáristól nem túlságosan messze eső filmek repertoárját. Az első kiadványok között megtaláljuk a piacról régóta hiányzó Otthonom, Idaho című Gus Van Sant filmet, de megjelenik a magyar meglepetés siker, a Fekete kefe és az itthoni mozikban nemrég bemutatott francia Rejtély is.
A sorozat további, hamarosan a mozikba kerülő filmmel gazdagszik már 2006. során! „Kultúrsokk” márkanév alatt jelenik meg az új Almodóvar film, a Volver és a Tigris a hóban, Az élet szép Oscar-díjas színész-rendezőjének újabb háborúellenes filmje. Szintén várható a nagy vihart kavart, sztárparádét felvonultató (Aaron Eckhart, Katie Holmes, William H. Macy, Robert Duvall, Rob Lowe) Thank You for Smoking Jason Reitman rendezésében. Szintén a gyűjtemény részeként jelenik meg ősszel a mozikban már látható Kebab kapcsolat, a C.R.A.Z.Y. és A bajusz is. ■

Forrás: Budapest Film

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.