Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Gönczi Gábor a Moziünnep házigazdája

2006.08.09. 20:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az augusztus 31. és szeptember 3. között megrendezésre kerülő országos programsorozat, a Moziünnep házigazdája idén Gönczi Gábor, az RTL klub Fókusz című műsorának szerkesztő-műsorvezetője lesz.
A fiatal médiaszemélyiségről köztudott, hogy a televíziózáson túl a zene is közel áll hozzá, s immár 15 éve énekel a Smile nevű együttesben, de azt, hogy a mozi szerelmese is, eddig titkolta magáról. „Az első film, amit láttam, s amely 6-8 évesen teljesen magával ragadott, a Birodalom visszavág volt. Először egy német nyelvű videokazettán jutott el hozzám George Lucas klasszikus alkotása. Végtelenszer megnéztem, és kívülről tudtam az egészet – persze németül, úgyhogy a filmek iránti érdeklődésen túl az idegen nyelvek tisztelete is akkor alakult ki bennem.” – meséli magáról. „Kezdetben a látványos, hollywoodi filmek vonzottak leginkább, de az elmúlt 4-5 évben változott kicsit az ízlésem, s egyre inkább a film cselekménye és humora vált fontossá a számomra. Ezért mostanában több európai filmre ülök be. Különösen szeretem a francia alkotásokat, azok közül is Jean Reno filmjeit.” – teszi hozzá a közkedvelt műsorvezető.
Gábor gyakran jár moziba, s igyekszik legalább két premier filmet megnézni hetente, ezért is vállalta nagy örömmel a Moziünnep házigazdai posztját. „Nagyszerű kezdeményezésnek tartom, hogy egy évben négy napon át a Mozit ünnepeljük. Az alacsony jegyáraknak köszönhetően ilyenkor sokkal többen részesülhetnek a filmek varázslatos világából, ráadásul számos premier előtti filmet is láthat a néző. Elárulom, a Moziünnep alatt egy új szakmába is belekóstolok majd, ugyanis szívesen vállaltam, hogy beálljak jegyszedőnek.”
Az idei Moziünnephez 44 város 74 mozija csatlakozott. A közönség több mint 200 filmet nézhet majd meg, maximum 350 Ft-os jegyáron. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló