Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ijesztő lány

2006.09.02. 17:36 | Dino | kategória: Mozi

Ez a forgatókönyv másképp készült, mint a korábbiak. M. Night Shyamalan csupa világsikert rendezett (köztük A hatodik érzéket). Forgatókönyveit olyan gondos aprólékossággal készítette elő és írta meg, mint a svájci órás az órákat. Legújabb rendezése, a Lány a vízben (Lady in the Water, hazai bemutató: szeptember 7.) azonban más módszerrel készült.
– A film története abból a meséből alakult ki, amit a lányaimnak mondok esténként – mesélte újságíróknak a rendező. – Márpedig mesélés közben az ember nem gondolkodik előre: az új mellékszereplők, az új fordulatok csak úgy belenyomakodtak a sztoriba, és én hagytam őket azt csinálni, amit akarnak. Nem terveztem előre, és csodálkozva láttam, hogy a Történetek Istene így is segít: végül magától minden a helyére került.
Az újságírók persze azt is megkérdezték a rendezőtől, hogy a filmben látható ijesztő részeket is úgy mesélte-e el a lányainak, ahogy most a nézők láthatták.
- Már a mesében is voltak ijesztő részek – válaszolta Shyamalan. – De azok persze mások voltak. A lányaim viszont bátran végignézték a filmváltozatot is, igaz, a kisebbik, a hatéves szinte végig eltakarta a szemét. Utólag viszont azt mondta, nagyon élvezte az egészet. Beleértve a félelmet is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló