Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kígyók a moziban?

2006.09.02. 17:36 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A híreknek néha a fele sem igaz. Néha meg a duplája is az. Néhány napja hírül adták, hogy Samuel L. Jackson új thrillere, a Kígyók a fedélzeten (Snakes on a Plane, hazai bemutató: október 12.) egyik vetítését egy pohenixi moziban félbe kellett szakítani, ugyanis egy tréfás kedvű mozilátogató több mérges kígyót engedett szét a nézőtéren – amit azért tarthatott szellemesnek, mert a filmben az Atlanti-óceán fölött szálló repülőgép fedélzetén történik ugyanez: csak háromszáz kígyóval. A hírek szerint a közönség kimenekült, a kígyókat pedig befogták és az arizonai sivatagban engedték újra szabadon.
Tegnap a phoenixi rendőrség egyik embere, Joel Tranter azt nyilatkozta, hogy mindebből nagyon kevés igaz: csak egy 5 centis csörgőkígyót találtak a mozi előcsarnokában, valószínűleg az is magától tévedt oda. Az egyik jegyszedő csípte nyakon és dobta be egy kukába: a kiérkező kígyószakértő ezzel a kukával autózott ki a sivatagba, hogy újra szabadon eressze a kígyócskát.
Az interneten azonban cáfolják a cáfolatot: több szemtanú is jelentkezett, aki azt állítja, igenis veszélyes, nagy kígyók zavarták meg a Kígyók a fedélzeten vetítését. Éppen olyanok, amilyenekkel Samuel L. Jackson is küzd a filmben. Az igazságot csak a kígyók ismerik… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló