Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az ördög nem kér Oscart

2006.09.07. 20:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Meryl Streep generációja egyik legnagyobb színésznője: és néha úgy érzi, szeretne kicsit kisebb lenni. Az ötvenhét éves színésznő, egyébként négy gyerek édesanyja, eddig 13-szor került fel az Oscarra jelöltek listájára, és kétszer át is vehette a díjat. Munkakedve az évek múlásával sem csökken: jövőre hat filmben vállalt szerepet. Márpedig ha ő igent mond egy felkérésre, rögtön megindul a találgatás: vajon az új Oscar-jelölés készül-e.
Streepet legközelebb egy a New York-i divatvilágban játszódó vígjátékban, Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada, hazai bemutató: október 5.) című filmben láthatjuk: ő alakítja azt a legendás főszerkesztőt, aki mindent tud a divatról, mindenkit ismer, mindenki fél tőle – és ő pokollá teszi ifjú beosztottjai életét. Jó játék egy könnyű filmben.
- Azért vállaltam el a szerepet – nyilatkozta Meryl Streep –, mert biztos voltam benne, hogy emiatt nem kell majd izgulni: vajon lesz-e belőle Oscar-díj. Egy ilyen vígjátékot nyilván senki nem akar nevezni, úgyhogy én játszhattam, bolondozhattam nyugodtan. Nagy jól szórakoztam, míg forgattunk. És majd februárban, amikor bejelentik az Oscar-díj jelöltek nevét, nyugodtan alszom reggelig. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.