For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Örökzöld vadon

2006.09.07. 20:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A filmek gyorsan öregszenek. Ami idén a legnagyobb mozisiker, az néhány év múlva már megmosolyogtató kuriózummá válik. Kivéve persze azt, ami klasszikussá válik. A Nagyon vadon (Open Season, hazai bemutató: november 9.) című animációs vígjáték valószínűleg gyors és nagy sikert fog aratni, hiszen játékos, vad humora a felnőttek, mókás figurái (Boog, a macis hátizsákjával kiránduló medve, és Elliot, a félagancsú, féleszű szarvas) pedig a gyerekek szívébe lopja majd be magát. De a film alkotói többre vágynak: ők abban bíznak, hogy a Nagyon vadon örökzöld lesz.
– A humor szerencsére nemzetközi – mondta a film egyik írója, Steve Bencich, aki már a Mackótestvér és a Csodacsibe forgatókönyvének elkészítésében is közreműködött. – Mindenütt egyformán értik. A Nagyon vadonban szándékosan kerültük a túlságosan a korunkhoz kötődő beszólásokat. Egy poén sincs benne Britney Spearsszel kapcsolatban: azt szeretnénk, hogy húsz év múlva is ugyanúgy csattanjanak a poénok, mint most. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.