Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hazánkba érkezett Asterix és Obelix

2006.10.03. 10:14 | Dino | kategória: Mozi

Szombaton reggel landolt fővárosunkba Asterix és Obelix, a két gall hős. Az Asterix-szériából már sok-sok változatot láthattunk, animációs filmként és élőszereplős alkotásként egyaránt, ám a különleges műfajt nem lehet megunni. Pláne, ha hőseink személyesen jönnek Magyarországra, hogy kedvet csináljanak filmjükhöz!
A francia „sztárokat” mesebajtársaik fogadták Budapesten, név szerint Pirosszka, Pán Péter, Aladdin és Muppet-béka, akik készségesen megmutatták nekik fővárosunk nevezetességeit, majd elvitték őket a Vidámparkba és az Állatkertbe, ahol hatalmas érdeklődés fogadta őket a gyerekek és felnőttek körében egyaránt, nem is beszélve a Hősök terén fényképezgető japán turistákról!
Ezután a Campona családi moziba voltak hivatalosak galljaink, ahol saját filmjük, az Asterix és a Vikingek díszbemutatóján megjelent vendégeket köszöntötték. Autogramot és lufikat osztogattak a bátor érdeklődőknek, s míg a nagyérdemű a humoros filmen szórakozott, addig mesehőseink a bevásárlóközpont vendégeivel táncoltak és énekeltek a színpadon.
Az Asterix és a Vikingek október 5-étől tekinthető meg a hazai mozikban. Az animációs filmszereplőknek magyar hangot Gesztesi Károly (Obelix), Galkó Balázs (Asterix), Gubás Gabi (Abba), Ganxsta Zolee (Olaf) és Tahi Tóth László (Titkográf) adtak. További információ: www.asterixesavikingek.hu. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Hazánkba érkezett Asterix és Obelix
Hazánkba érkezett Asterix és ObelixHazánkba érkezett Asterix és ObelixHazánkba érkezett Asterix és ObelixHazánkba érkezett Asterix és Obelix

Forrás: SPI

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló