Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Sandra Bullock – díj a tónál

2006.10.26. 18:34 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A szuperelegáns Beverly Hilton hotel talán még sosem fogadott egyszerre ennyi világhírű színészt: hétfő este a Hollywood Awards átadásával megkezdődött az idei díjátadási idény – és máris felsorakoztak azok, akik talán az Oscar-díj átadási ünnepségére is biztosan meghívót kapnak. A Hollywood Actor of the Year-díjat, vagyis az év legjobb hollywoodi színészének járó elismerést Forest Whitaker vehette át Az utolsó skót király (The Last King of Scotland) című filmben nyújtott alakításáért: ebben Idi Amin ugandai diktátort alakítja hátborzongató hitelességgel.
Sandra Bullock egyszerre két filmért is kapta a díját: egy új Truman Capote életrajz mellett a Ház a tónál (The Lake House) sikerét is elismerték a legjobb női mellékszereplőnek járó díjjal.
A romantikus film díját a színésznő meglehetősen korhatáros köszönőbeszéddel üdvözölte. Amikor férjének, Jesse James-nek mondott köszönetet, ezt mondta: “A szerelem, amit tőled kapok, minden nap inspirál. Mert olyan jó. Tegnap éjjel különösen jó volt.”
Bullock pikáns szavait sok híres kollégája hallgatta végig, köztük Robin Williams, Ben Affleck, Jennifer Garner (aki korán hazament, mert újszülöttjének ennie kellett), Lindsay Lohan, Derek Luke, Emilio Esteves, Oliver Stone, Sharon Stone és Demi Moore. És még sokan mások – ahogy az a filmekben is lenni szokott. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló