Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Két feleség, mindenáron

2006.11.20. 20:56 | Dino | kategória: Mozi

A múlttal nem könnyű szakítani. Ez volt Kristin Davis leggyakoribb mondata, amikor az újságírók körülvették vasárnap este a Kiskarácsony, mindenáron (Deck the Halls, hazai bemutató: november 30.) gálapremierjén, Hollywood talán legpatinásabb mozija, a Grauman’s Chinese Theater előtt.
A csinos színésznő hét évet töltött a Szex és New York főszereplőjeként, és már nagyon szeretett volna messzire kerülni tőle: mégis maradt a családban, hiszen a karácsonyi vígjátékban Matthew Broderick feleségét játssza – akinek az életben Kristin sorozatbeli partnernője, Sarah Jessica Parker a férje. Kristin Davis elárulta, hogy a Kiskarácsony, mindenáron forgatásának megkezdése előtt komolyan aggódott, hogyan vallja be Mrs. Broderick-nek, ő játssza majd a férje feleségét. Végül nem is vállalta a személyes találkozást: mint egy igazi házasságtörő, csak e-mailen jelentkezett.
Még jó, hogy Parker nem vette komolyan az egészet. A két feleség – a filmbeli és az életbeli – a premieren is kart karba öltve jelent meg. Féltékenységnek nyoma sem volt köztük. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló