Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Nehéz születés

2006.12.09. 09:44 | Dino | kategória: Mozi

A színészek nagyon udvarias emberek – egy forgatás után szinte kivétel nélkül dicsérni szokták egymást. Ezzel a szokással szakított Oscar Isaac, aki Józsefet alakítja a Jézus születését elbeszélő filmben, A születésben (The Nativity, hazai bemutató: december 21.).
Partnerét, akiről gátlástalanul mindenkinek elmondja a véleményét, Gildának hívják. Szamár, és jó néhány közös jelenetben szerepel együtt Isaackal. Az olaszországi felvételeknél még nem is volt baj, de a csacsi a stábbal együtt Marokkóba is elutazott, és ott – mint egy igazi primadonna – megmakacsolta magát. Miközben a színészek nagy alázattal keltették életre egy kétezer éves közel-keleti falu mindennapjait, ő nem volt hajlandó patkóját a forró homokra tenni – és így az egész stáb pihenőidejéből értékes órákat vett el.
Végül mégis elkészülhettek a sivatagban vándorló Mária, József és a szamár gyönyörű képsorai – azon a héten a film két főszereplője naponta több mint 9 órát töltött nyeregben – ez valószínűleg nem csak Gildát viselte meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló